Om FT Teknik ApS/Dancount Aps

F.T. Teknik ApS kan tilbyde videoovervågning, både analogt og IP, til detail og industri.Ydermere leverer vi kundetællere og varesikring til detailbutikker og den nyeste RF-ID teknologi til danske og udenlandske biblioteker. FT Teknik ApS har mange års erfaring inden for branchen som service tekniker hos bla. Sensormatic og mange år hos 2M Security og kan i dag tilbyde service til de mange butikker der stadig har installeret 2M Secerity System udstyr. Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og foreskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Vores sikkerhed er din sikkerhed. Ring til os for en snak om Deres næste projek

Generel beskrivelse

FT Teknik ApS er startet af Finn Trolle i 1999, med er bred vifte af forskellige sikringopgaver, Videoovervågning, Varesikring, Selvbetjeningsanlæg, Adgangskontrol, Persontæller og m.m.

FT Teknik ApS har mange års erfaring inden for branchen som service tekniker hos bl.a. Sensormatic og mange år hos 2M Security og kan i dag tilbyde service til de mange butikker der stadig har installeret 2M Secerity System udstyr.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

FT Teknik ApS/Dancount Aps, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

FT TEKNIK ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

07-05-2002

CVR-nr:

26602386

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

803000 Overvågning

Ledelse/Administration

Direktør

Finn Allan Trolle

Stifter

Finn Allan Trolle

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 005 tkr

Afkastningsgrad

17,24 %

Antal ansatte

2