Fyns Hypnose & Healing klinik Svendborg og Odense logo

Fyns Hypnose & Healing klinik Svendborg og Odense

Om firmaet

Hypnose er for mennesket lidt ukendt og mystisk, men er i alt sin simpelhed med til at kunne hjælpe mennesker med at behandle psykiske problemer og lidelser, ved at fokusere på deres mentale tilstand.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 23 55...
Adresse

Gerritsgade 8

5700 Svendborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hypnose er for mennesket lidt ukendt og mystisk, men er i alt sin simpelhed med til at kunne hjælpe mennesker med at behandle psykiske problemer og lidelser, ved at fokusere på deres mentale tilstand.

Hvem er vi: Augst og Sandra Helgason

Sandra Ros Helgason er født og opvokset i en af de større byer i Island kaldet Hafnafjordur. Jeg er den ældste ud af en børneflok på 3. Grundet en travl hverdag hos mine forældre blev jeg meget tilknyttet til min mormor som var clairvoyant. Hun var håndlæser, læste i kaffekopper og healer. Jeg vokser op under hendes varme vinger, men forstod aldrig rigtigt hvad det var hun gjorde når der kom klienter ind til hende eller når hun rensede folks aura eller huse. Det var ikke før mange år senere at jeg begyndte at forstå hvad det hele handlede om.

Jeg mødte min kommende mand første gang som 13-årig og igen 10 år senere blev jeg gift med Agust Helgason på min 24-årig fødselsdag. Vi har 3 skønne børn sammen den dag i dag, og føler mig stadig lykkelig gift. I dag arbejder jeg med REiki Healing og andre Healing metoder, Hot stone massage (varm stens massage) og Acces Bars. Jeg glæder mig til at hjælpe så mange af jer som muligt!

Fyns Hypnose Klinik

v/ Sandra Ros Helgasson

Svendborg Klinikken

Gerritsgade 8b 1 sal

5700 Svendborg

CVR: 31233585

Tlf: (+45) 20614715

Email: fynshealing@gmail.com

Efter mange års arbejde indenfor håndværk og sejlads og over 20 års arbejde af behandling af dobbelt-diagnose borger og misbrugere samt deres pårørende, hvor jeg har siddet som daglig leder, behandlingskoordinater, både inden for den private og den offentlige sektor, ønskede jeg at kunne gøre endnu større forskel. I dag arbejder jeg for Redernes krisecenter i Odense og sideløbende blev jeg uddannet hypnoteraput fordi jeg klart kunne fornemme fagets og metodens potentiale og effektivitet efter mange års arbejde med dyb etapeutisk terapi, både grupper som 2 en samtaler.

Fyns Hypnose & Healing klinik Svendborg og Odenses valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Fyns Hypnose & Healing klinik Svendborg og Odense

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Fyns Hypnose & Healing klinik Svendborg og Odense findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Fyns Hypnose Klinik

CVR-nr:

31233585

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

31-05-2020

Ledelse/Administration
Agust Helgi Helgason

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22235588

22 23 55 88

2223 5588

22 235 588

20614715

20 61 47 15

2061 4715

20 614 715