Om firmaet

Hos Global Auto har vi hænderne skruet rigtigt på. Med en stor passion og faglighed inden for branchen, kan du trygt overlade dit køretøj til os. Vi sætter en ære i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 43 02...
Adresse

Yderholmen 17

2750 Ballerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Global Auto har vi hænderne skruet rigtigt på. Med en stor passion og faglighed inden for branchen, kan du trygt overlade dit køretøj til os. Vi sætter en ære i vores arbejde og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette er din garanti for solidt og holdbart håndværk, som du kan være tilfreds med. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes gennem tæt kundekontakt. Derfor lytter vi altid til dine ønsker og behov.

En bred vifte af muligheder

Som professionelt autoværksted i Glostrup udfører vi en stor palette af opgaver. Vi tilbyder blandt andet følgende:

- Autoservice

- Reparationer af biler, varevogne, lastbiler og trailere

- Serviceeftersyn

- Klargøring til syn

- Udlejning af biler og varevogne

- Salg af biler og varevogne

Passer ovenstående ikke til dit behov? Så tøv ikke med at kontakte dit lokale autoværksted i Glostrup, Ballerup, Albertslund og resten af Vestegnen. Med vores ekspertise udfører vi en lang række opgaver. Derudover stiller vi en lånebil til rådighed, hvis din bil skal have et længere ophold hos os. På den måde kan du fortsat få hverdagen til at glide.

Hos Global Auto får du altid god service og kvalitet ud over det sædvanlige. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Samtidigt værner vi omkring god service. Kun det bedste er godt nok hos os, og den tilgang har vi til alle opgaver, store som små.

Ved at vælge et lokalt autoværksted i Glostrup er du sikret effektive og holdbare løsninger. Vi brænder for at forlænge levetiden på biler, og udfører derfor en stor række af opgaver. Skal du bruge Autoservice? Skal bilen gøres klar til syn, så den med sikkerhed kan gå igennem? Vil du undgå uforudsete omkostninger med et grundigt serviceeftersyn? Eller er det noget helt andet du står og mangler? Uanset hvad der skal løses, så står Global Auto klar til at hjælpe dig med professionelle automekanikere.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Global Auto ApS

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Global Auto ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

RA Erhvervsbiler ApS

CVR-nr:

40038140

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Startdato:

20-11-2018

Ledelse/Administration
Ole Andersen

Direktør

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

43430202

43 43 02 02

4343 0202

43 430 202