Om Global Varebiler

Står du, og skal lease en varebil eller en bil? Så er du det rette sted. Hos Global Varebiler har vi et bredt udvalg af forskellige og moderne modeller. Har vi ikke det du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Med et bredt netværk kan vi finde den optimale løsning til dig.Hos os kan du trygt lease din bil uden bekymringer. Vi tror på gennemsigtighed og ærlighed, er den bedste måde at skabe succes på. På den måde får du en leasingaftale, som er til at forstå.

Minileasing

Du sidder måske med tanken om, at leasing er en dyr omgang? Vi har løsningen til dig, minileasing. Med en minileasing aftale hos Global Auto / Global Varevarebiler, kan du vælge din leasingperiode helt fra 3 måneder og op til 36 måneder.

Hertil kan du komme ud af leasingaftalen med en 1 måneds opsigelsesfrist. På den måde er du ikke bundet gennem en længere periode, som det er tilfældet ved normal leasing.

Hos os betaler du 0 kr.- i udbetaling, hvilket betyder, at du kun starter med den første måneds pris på leje af bilen eller varevognen.

Brugte varevogne

Hos Global Varebiler tilbyder vi dig varevogne i høj kvalitet. Vi køber og sætter brugte varevognene i stand, så de skinner og kører som nye. Herefter får du muligheden for at købe dem til meget konkurrencedygtige priser. På den måde får du en holdbar varevogn, hvor alle fejl og mangler er udbedret til en god pris.

Vi er professionelle og erfarne mekanikere, så du kan trygt stole på, at varevognen har fået den kærligste hånd, inden vi overdrager nøglerne til dig.

Find din nye varevogn hos os. Udforsk vores store udvalg af varevogne, og find en som der passer til dine behov og drømme. Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler. Vi kan kontaktes på telefon: 43 43 02 02 eller på email: [email protected].

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Global Varebiler Varebiler, minibusser, personbiler - Engros, Ballerup - 1
  • Global Varebiler Varebiler, minibusser, personbiler - Engros, Ballerup - 2
  • Global Varebiler Varebiler, minibusser, personbiler - Engros, Ballerup - 3
  • Global Varebiler Varebiler, minibusser, personbiler - Engros, Ballerup - 4
  • Global Varebiler Varebiler, minibusser, personbiler - Engros, Ballerup - 5
  • Global Varebiler Varebiler, minibusser, personbiler - Engros, Ballerup - 6
  • Global Varebiler Varebiler, minibusser, personbiler - Engros, Ballerup - 7

Global Varebiler, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

RA Erhvervsbiler ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

20-11-2018

CVR-nr:

40038140

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Ole Andersen

Stifter

Ole Andersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

0 %

Antal ansatte

-