Grant Thornton, Statsautoriseret revisionspartnerselskab logo

Grant Thornton, Statsautoriseret revisionspartnerselskab

Om firmaet

Grant Thornton er en danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed, der løser såvel nationale som internationale opgaver. Vi er over 200 erfarne medarbejdere, men ikke større end, at du altid får en personlig og dedikeret...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 11 02...
Adresse

Stockholmsgade 45

2100 København Ø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Grant Thornton er en danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed, der løser såvel nationale som internationale opgaver. Vi er over 200 erfarne medarbejdere, men ikke større end, at du altid får en personlig og dedikeret rådgivning.

Ydelser

-Revision & regnskab

-Økonomisk rådgivning

-Skat, moms og afgifter

-Transaction Services

-Regnskabsservice & Outsourcing

General beskrivelse

Er der nogen, der kender en rigtig god revisor og rådgiver? Dette spørgsmål er tit det, der starter det hele. Måske er det netop dig, der for nyligt har stillet det spørgsmål. Måske er det grunden til, at du nu sidder og læser om os.

Du kan være en potentiel kunde, eller også har du en helt anden interesse i os, såsom et nyt job eller en idé til et samarbejde. Under alle omstændigheder vil vi gerne byde dig velkommen.

Uanset om du er potentiel kunde eller interesseret af andre grunde, tænker vi, at denne hjemmeside ikke er den eneste måde at lære os at kende. Måske har du talt om os med én, du kender, eller du har læst om os i medierne. Eller endnu bedre; du har fået os anbefalet.

At blive anbefalet af andre. Det går vi i Grant Thornton meget højt op i. Vi går nok knap så højt op i smarte hjemmesider, dyre annoncer og kampagner. For det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er gode nok som revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os, lige siden firmaet startede i 1938, og sådan vi mener, at det også skal være i fremtiden.

Kommer vi i videre dialog, vil du forhåbentlig igen undersøge flere ting om os. Det synes vi nemlig, man skal gøre, når man har truffet beslutningen om at bruge os som revisor og rådgiver.

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere. Vi er over 200 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket for os og for dig er en ideel størrelse. Den gør, at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver, og samtidig ikke er større end, at du modtager personlig rådgivning og er sikret en fast medarbejder på din sag.

Vi glæder os til at møde dig.

Grant Thornton, Statsautoriseret revisionspartnerselskabs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Grant Thornton, Statsautoriseret revisionspartnerselskab

Omsætning

258 725 tkr

Afkastningsgrad

33.86 %

Antal ansatte

312

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Grant Thornton, Statsautoriseret revisionspartnerselskab findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

GRANT THORNTON,STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

CVR-nr:

34209936

Selskabsform

Kommanditaktieselskab/Partnerselskab

Selskabskapital

7 725 500

NACE-branche

692000 Bogføring og revision: skatterådgivning

661900 Andre hjælpetjenester i forbindelse med finansiel formidling

Startdato:

15-12-2011

Ledelse/Administration
Claus Carlsen

Direktør

Michael Winther Rasmussen

Bestyrelsesformand

Morten Grønbek

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 8
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Revisorer, Regnskaber, Økonomisk rådgivning, Moms, Regnskabsservice, Revisionsfirmaer, Momsindberetning, Momsregnskab, udarbejdelse af forretningsplaner, Private kapitaltilførsler, regnskabsanalyser, Statsautoriseret revisionspartnerselskab, Skat, Strategisk udvikling, økonomiske opgørelser, Regnskab, Registrering af selskaber, Corporate Finance, Fakturering, Skattesager, Iværksætter, pension, Økonomirapportering, Budgetter, revisionsopgaver, Køb og salg af virksomheder, årsrapporter, Transaction Services, momsrådgivning, skatte- og momsrådgivning, Etablering af selskaber, regnskabs- og revisionsopgaver, regnskabsopgaver, Investeringsrådgivning, Generationsskifte, Værdiansættelser, Skatteregnskab, Økonomistyring, årsregnskaber, Refusioner, Revision, It-revisor, bogholderi, Pensionsopsparing, voldgift, Proaktiv skatte- og momsrådgivning, GDPR, Afgifter, Investeringer i udlandet, Løn, Sambeskatning, Skattemæssige afskrivninger, Selskabsstiftelse, udvikling af virksomheder, Bogføring, skatterådgivning, Grant Thornton, Økonomisk Budgetter, Børsnoteringer, Autoriseret revisor, generationsskifterådgivning, Selvangivelse, finansiel rådgivning, omstruktureringer, Revision og rådgivning, Moms og afgifter, Administration, budgetkontroller, Rekonstruktion, Opstart af virksomhed, pensionsforhold, Skatteplanlægning, Statsaut. Revisorer, Beskatning af investeringer, Økonomisk bistand ved retssager, Klargøring af betalinger, virksomhedsomdannelser, Selskabsstruktur, kapitalmarkedstransaktioner, Outsourcing, Årsrapporter og selvangivelser, IT Revision, Lønadministration, Autoriserede revisorer
Alternative nummerformater

33110220

33 11 02 20

3311 0220

33 110 220