Om Grant Thornton, Statsautoriseret revisionspartnerselskab

Grant Thornton er en danskejet revisions- og rådgivningsvirksomhed, der løser såvel nationale som internationale opgaver. Vi er over 200 erfarne medarbejdere, men ikke større end, at du altid får en personlig og dedikeret rådgivning.

Ydelser

-Revision & regnskab

-Økonomisk rådgivning

-Skat, moms og afgifter

-Transaction Services

-Regnskabsservice & Outsourcing

General beskrivelse

Er der nogen, der kender en rigtig god revisor og rådgiver? Dette spørgsmål er tit det, der starter det hele. Måske er det netop dig, der for nyligt har stillet det spørgsmål. Måske er det grunden til, at du nu sidder og læser om os.

Du kan være en potentiel kunde, eller også har du en helt anden interesse i os, såsom et nyt job eller en idé til et samarbejde. Under alle omstændigheder vil vi gerne byde dig velkommen.

Uanset om du er potentiel kunde eller interesseret af andre grunde, tænker vi, at denne hjemmeside ikke er den eneste måde at lære os at kende. Måske har du talt om os med én, du kender, eller du har læst om os i medierne. Eller endnu bedre; du har fået os anbefalet.

At blive anbefalet af andre. Det går vi i Grant Thornton meget højt op i. Vi går nok knap så højt op i smarte hjemmesider, dyre annoncer og kampagner. For det, at andre anbefaler os, er den ultimative test på, om vi er gode nok som revisorer og rådgivere. Det er sådan vores kunder altid er kommet til os, lige siden firmaet startede i 1938, og sådan vi mener, at det også skal være i fremtiden.

Kommer vi i videre dialog, vil du forhåbentlig igen undersøge flere ting om os. Det synes vi nemlig, man skal gøre, når man har truffet beslutningen om at bruge os som revisor og rådgiver.

Kontakt os, hvis du gerne vil vide mere. Vi er over 200 kompetente og engagerede medarbejdere, hvilket for os og for dig er en ideel størrelse. Den gør, at vi kan løse alle nationale og internationale opgaver, og samtidig ikke er større end, at du modtager personlig rådgivning og er sikret en fast medarbejder på din sag.

Vi glæder os til at møde dig.

Grant Thornton, Statsautoriseret revisionspartnerselskab, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnGrant Thornton, Godkendt Revisionspartnerselskab
SelskabsformKommanditaktieselskab/Partnerselskab
Startdato:15-12-2011
CVR-nr:34209936
Selskabskapital17393654
Omsætning-
NACE-branche692000 Bogføring og revision: skatterådgivning, 661900 Andre hjælpetjenester i forbindelse med finansiel formidling

Ledelse/Administration

Thomas HedegaardDirektør
Claus CarlsenDirektør
Brian RasmussenDirektør
Michael Winther RasmussenBestyrelsesformand
Morten GrønbekBestyrelsesmedlem
Jonas Bødker-IversenBestyrelsesmedlem
Kim KjellbergBestyrelsesmedlem
Bo LysenBestyrelsesmedlem
Carsten Ingemann JohansenBestyrelsesmedlem
Ebbe MelchiorBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10

Alternative nummerformater

3311022033 11 02 203311 022033 110 220