Om Harder Terapi

Hjælp ved lavt selvværdsproblematikker, udfordringer i kærlighedsrelationer, senfølger efter seksuelle overgreb i barndom/ungdom, barndomstraumer, parforholdsproblemer.Jeg hedder Annie Lauritzen. Jeg har gennem det meste af mit voksenliv været passioneret omkring at hjælpe mennesker, der har det svært, med at få mere kærlighed ind i deres liv.

Erfaren psykoterapeut

Gennem mine snart 20 års erfaring som psykoterapeut har jeg observeret èn ting, som er fælles og som går igen hos de fleste mennesker, der gennem årene har opsøgt mig. Uanset hvad, de har været udsat for, eller hvad de har haft brug for på arbejde med.

Nemlig udfordringer i forhold til vigtige relationer, især kærlighedsrelationer eller mangel på samme.

Det har derfor haft mit naturlige fokus, hvordan jeg kan hjælpe dig med at opnå mere selvrespekt og selvkærlighed og dermed mere glæde og balance ind i dit kærlighedsliv. Min erfaring er, at når du giver dig selv rum til at arbejde seriøst med dig selv, med fokus på forholdet til dig og dine relationer, så får du mulighed for at vokse og blive gladere som menneske og generelt langt mere tilfreds med dit liv.

Jeg tilbyder psykoterapi

At vælge at gå i terapi, er en effektiv og meget selvkærlig måde at tage hånd om dig selv og tage ansvar for dig, dit liv og din personlige udvikling.

Det er også en måde, hvorpå du kan tage dig selv alvorligt. Du får et rum, hvor det drejer sig om dig og kun dig. Man kan med andre ord sige, at det er en måde at drage omsorg for dit ”sårede indre barn”. Men det er også en modig beslutning. Det kræver mod, at dykke ned i de gamle sårbare issues, sår og blå mærker på sjælen.

Den proces vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med.

Som psykoterapeut tager jeg udgangspunkt i, hvor du er i dit liv her og nu og sammen kigger vi på, hvilke temaer og udfordringer du kæmper med og hvad du specifikt har brug for hjælp til at arbejde med. Jeg kan hjælpe dig med, sætte ord på og bearbejde tidligere oplevelser. Vi kigger på den måde bagom dine udfordringer, hvilket er med til at give dig forståelse for din situation samt redskaber til at bryde gamle uhensigtsmæssige handlemønstre.

Senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen.

Jeg har som terapeut, tilegnet mig en særlig viden om senfølger efter seksuelle overgreb i barndommen, hos både mænd og kvinder, .

Jeg har gennem årene udviklet konkrete og meget enkle metoder, som er med til at sætte spot på dine udfordringer, hvilket giver mulighed for hurtigt og effektivt at se, hvad der skal til for at hjælpe dig videre.

Kontakt mig meget gerne uforpligtende, hvis du ønsker at undersøge om jeg også kan hjælpe dig,

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Frederiksberg - 1
  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Frederiksberg - 2
  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Frederiksberg - 3
  • Harder Terapi Psykologisk rådgivning, Frederiksberg - 4

Harder Terapi, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Eksistential Harder Terapi

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-09-2021

CVR-nr:

33555652

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Annie Kleis Lauritzen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-