Om firmaet

Leder du efter en murer, der kan varetage dit murerarbejde i nærheden af Nordsjælland, Storkøbenhavn, Holte, Virum, Birkerød eller Nærum? Så er du kommet til det rette sted. ​HEJ Murerentreprise A/S er et murerfirma i Holte. Vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
44 99 14...
Adresse

Skovlytoften 3

2840 Holte

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Leder du efter en murer, der kan varetage dit murerarbejde i nærheden af Nordsjælland, Storkøbenhavn, Holte, Virum, Birkerød eller Nærum? Så er du kommet til det rette sted. ​HEJ Murerentreprise A/S er et murerfirma i Holte. Vi har siden 2002 hjulpet virksomheder, boligforeninger og private boligejere med alt fra mindre mureropgaver til opførelse eller renovering af større erhvervsbyggerier.

Vi har kompetente medarbejdere

I vores murerforretning vil vi kunne varetage så mange opgaver for vores kunder som muligt. Derfor har vi ansat et stærkt medarbejderteam med forskellige faglige baggrunde. Alle er faglærte og har mange års erfaring i bagagen.

Ud over det har vi en række kompetente samarbejdspartnere bag os. Vi står således klar til at varetage en hvilken som helst opgave for dig eller din virksomhed.

Vi kan blandt andet varetage følgende opgaver:

- Renovering af badeværelse

- Nyt badeværelse

- Facaderenovering

- Restaurering af fredede bygninger

- Erhvervsbyggeri

Få opført erhvervsbyggeri af høj kvalitet

Vi har gennem de seneste mange år oparbejdet en solid erfaring med opførelse og renovering af større erhvervsbyggerier. Uddybende har vi stor erfaring med ombygning af kontorlokaler, lagerbygninger, butikker og meget, meget mere.

Kvalitet og service er i højsædet

Hos vores murerfirma får du ikke nødvendigvis det billigste tilbud. Til gengæld får du dygtige håndværkere, der forstår at lytte og sammen med dig finde ud af, hvordan din opgave bedst løses.

For os er en aftale en aftale. Derfor gør vi også meget ud af at sikre, at alle detaljer tænkes igennem og vendes, så du undgår sure ekstraregninger.

Garani fra start til slut

Vores virksomhed er naturligvis medlem af Dansk Byggeri. Det betyder, at du som kunde er omfattet af ‘Byg Garanti’.

Skulle der mod forventning opstå sjusk, fejl, mangler eller skader, der forsinker eller hindrer udførelsen af den aftalte opgave, dækker ‘Byg Garanti’ synlige mangler i op til 3 år og skjulte mangler i op til 10 år.

Vores murerfirma har derudover en Bisnode AAA-rating, som vi har haft gennem flere år.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

HEJ Murerservice ApS

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra HEJ Murerservice ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HEJ Murerservice ApS

CVR-nr:

43343424

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

439910 Murere

Startdato:

21-06-2022

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

44991487

44 99 14 87

4499 1487

44 991 487