Om Helge Frandsen Stilladser

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

Generel beskrivelse

Helge Frandsen A/S er et familieejet aktieselskab, startet i 1986 og økonomisk velfunderet. Firmaet var det første til at introducere strålevarme til opvarmning af mellemstore og store bygninger gas på det danske marked. Siden da har vi løst en lang række store og små opvarmningsopgaver og besidder i dag stor erfaring og ekspertviden indenfor industrivarme løst med strålevarme og luftvarme.

I 1992 blev firmaets aktiviteter udvidet med udlejning af stillads og salg og udlejning af telthaller til industribrug. I dag ulejer vi endvidere lifte til ethvert formål.

Se meget mere på

Helge Frandsen Stilladsers valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Helge Frandsen Stilladser, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Helge Frandsen Stilladser A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

01-01-1991

CVR-nr:

15013230

Selskabskapital

1000000

Omsætning

-

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering, 773200 Udlejning og leasing af entreprenørmateriel, 773900 Udlejning og leasing af andet materiel, udstyr og andre materielle aktiver i.a.n., 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Mikael Fejrskov Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Susanne Schou Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Peter Sven Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Bent Jensen Krogh

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

31 376 tkr

Afkastningsgrad

7,66 %

Antal ansatte

34

Søgeord

liftudlejningVarmeløsningerVarmeanlægStilladserKlimalofterTrailerlifteGALLETTI S.P.A.Selvkørende bomlifteStilladsmonteringLeje af lifteTotalinddækningVandkalorifererBrugte lifteSaxlifteBrink LuchtverwarmingLette stilladserBomlifteSkakteVentilationsanlægUdlejning af lifteKranflytbare stilladserIndustristilladserRørstilladserKørestilladserSakslifteFraccaro Srl.StrålevarmeanlægHEWI SystemerMurerstilladserPowrmaticPersonhejseTerrassevarmerLeje af stilladserIndeklimaPlatformeBroer, entreprenørarbejdeWaterstripSkorstensstilladserClifton Engineering Ltd.Udlejning af stilladserPatio HeaterRådgivning om industrianlægArbejdsplatformeGasvarmeanlægFraccaroIndustrivarmeFaldsikringMaterialehejsePresenningsteltePatioheaterMaterialeudlejningPanradLufttæpperReparation af lifteGasvarmeGasstrålevarmeSystemstilladserårseftersynHewiStilladsoverdækningHjulkørende stilladserIndustrivarmeanlægPowrmatic Ltd.BukkestilladserHallerKaloriferevarmeBrinklifte og liftudlejningByggepladstelteLetmetalsstilladelserStilladsnetRullestilladserFacadestilladserMetalstativervarmegenvindingGaskalorifererStilladsinddækningCalorifererLuftvarmeLiftserviceHovedeftersynBygningsstilladserKalorifererStrålevarmepanelerStrålevarmeGiradStilladsudlejningOverdækningspresenningerBælteliftePersonlifteSpeciallifteLiftkontrolOverdækningerStålstilladserLastvognslifteBilmonterede lifteTerrængående lifteSelvkørende diesel lifteUdlejning af materialeOpsætning af stilladserCelsius 360LifteLagerpladsCelcius 360Selvkørende saxlifte

Alternative nummerformater

7568803375 68 80 337568 803375 688 033