Om K Thrane-Rasmussen VVS ApS

Vi udfører arbejde indenfor VVS branchen i Storkøbenhavn og Det Grønne Område. Vi udfører arbejder for Lyngby Taarbæk Kommune, som har strenge krav til kvalitet. K. Thrane-Rasmussen ApS bygger på kvalitetsarbejde, med en høj grad service, hvor kunden er i centrum - vort firma står for den faglige kunnen. Derfor er vi tilknyttet Garantiordning i Dansk VVS. Med vort slogan "præcis, hurtig og omhyggelig ekspedition" for øje hver dag, er dette med til at højne vor standard.

Åbningstider

Åbent hver dag fra 7-16

Døgntelefon: fra 8-22

Generel beskrivelse

K. Thrane-Rasmussen ApS bygger på kvalitetsarbejde med en høj grad service, hvor kunden er i centrum - vort firma står for den faglige kunnen. Derfor er vi tilknyttet VVS-branchens Garantiordning samt Ankenævnet for VVS-installationer.

Med vort slogan "Præcis, hurtig og omhyggelig ekspedition" for øje hver dag, er dette med til at højne vor standard.

Aktuelt

Som BedreBad-Ekspert arbejder vi sammen med markedets førende fabrikanter af sanitet, møbler, belysning, tilbehør og meget mere. Og vi er altid á jour med det nyeste inden for farver, fliser og produkter.

Vi har mange års erfaring i at tage mål af dine muligheder. Og vi hjælper Dem gerne lige fra idé til færdigt arbejde i tæt samarbejde med profesionelle håndværkere.

Supplerende oplysninger

Vi udfører arbejde inden for VVS branchen i Storkøbenhavn og Det Grønne Område. Vi udfører arbejder for Lyngby Taarbæk Kommune, som har strenge krav til kvalitet.

Endvidere kan nævnes, at Knud Thrane Rasmussen er censor for lærlingeuddannelsen og med i uddannelsesnævnet på VVS Teknikeruddannelsen.

K Thrane-Rasmussen VVS ApS' valgte links

K Thrane-Rasmussen VVS ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

KNUD THRANE-RASMUSSEN VVS-VIRKSOMHED ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

30-09-1975

CVR-nr:

54254415

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Alternative nummerformater

4585839545 85 83 954585 839545 858 395