Om Konsulent Og Rådgivning V/Nielsine Dahl

Min virksomhedsidé er at gøre kontakten til sundhedsvæsnet mere overskuelig og effektiv for Grønlændere, samtidig med at give mine kolleger en dybere indsigt i patientoplevelsen for denne specifikke gruppe. Jeg tilbyder rådgivning til grønlændere og konsulent for mine kolleger, med fokus på at skabe forståelse for det danske sundhedssystem og de udfordringer, som grønlændere kan stå overfor.

Konsulent og rådgivning ved en Grønlandsk sygeplejerske

De værdier, jeg ønsker at tilbyde mine kunder, inkluderer forståelse for det danske sundhedssystem og anerkendelse af de specifikke udfordringer, grønlændere kan møde. Jeg planlægger også forebyggende arbejde med kvartalsvise oplæg for nytilflyttede Grønlændere om kontakt til egen læge, brug af skadestue og rådgivning til kronisk syge.

Den typiske privatkunde:

1. Nytilflyttet eller Etableret i Danmark: Kunden kan være en nytilflyttet grønlænder, der ikke er fortrolig med det danske sundhedssystem, eller en person, der allerede er etableret i Danmark og søger bedre forståelse.

2. Behov for Sundhedsrådgivning: Den typiske kunde vil sandsynligvis have behov for rådgivning vedrørende sundhedsvæsenet, herunder adgang til læger, specialister, og forståelse af procedurer og rettigheder.

3. Kroniske Sygdomme eller Langvarige Sundhedsudfordringer: De kronisk syge, kan typiske kunde være en person, der lever med en kronisk sygdom og har brug for støtte til at navigere i sundhedsvæsenet og optimere deres sygdomsforløb ved bedre forståelse ved sit sygdom.

4. Ønske om Forebyggende Information: Nytilflyttede grønlændere kan have behov for information om, hvordan man proaktivt vedligeholder deres sundhed og forhindrer unødvendige besøg på skadestuen , samt hvad for nogen hjælpemidler man kan benytte sig af.

5. Ønsker Kulturel Forståelse: Kunden kan værdsætte en service, der forstår og tager hensyn til kulturelle forskelle og udfordringer, især når det drejer sig om sundhedspleje.

Den typiske erhvervskunde:

1. Sundhedsprofessionelle: Mine erhvervskunder kan være kolleger inden for sundhedssektoren, såsom læger, sygeplejersker, eller andet sundhedspersonale, der ønsker at forbedre deres forståelse for grønlændere i Danmarks sundhedssystem.

2. Sundhedsinstitutioner: Hospitaler, klinikker eller sundhedsorganisationer kan være interesserede i min rådgivningstjeneste for at optimere kommunikationen og samarbejdet med grønlændere, der søger sundhedspleje.

3. Uddannelsesinstitutioner: Sundhedsuddannelsesinstitutioner kan have interesse i mine forebyggende oplæg for at styrke de studerendes viden om kulturelle aspekter af sundhedspleje og forbedre deres evne til at levere kulturelt kompetent omsorg.

4. Interesseorganisationer: Organisationer, der arbejder for sundhed og velvære for grønlændere i Danmark, kan være potentielle kunder, der ønsker at forbedre deres tjenester og information til samfundet.

5. Sundhedssektorens Rådgivning og Konsulenttjenester: Min tjeneste kan også appellere til sundhedsrådgivnings- og konsulentvirksomheder, der ønsker at udvide deres vifte af tjenester og forbedre deres kulturelle kompetencer.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Konsulent Og Rådgivning V/Nielsine Dahl, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Konsulent og Rådgivning v/Nielsine Dahl

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-03-2024

CVR-nr:

44610965

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

702200 Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Nielsine Mathiassen Lennert Dahl

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-