Om Lubbens Auto ApS

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Lubbens Auto ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnLUBBEN'S AUTO ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:17-06-2008
CVR-nr:31491924
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche452010 Autoreparationsværksteder mv.

Ledelse/Administration

Cæsar-Peter HolubAdm. direktør
Cæsar-Peter HolubStifter

Bedømmelser om Lubbens Auto ApS

Henrik

mere end et år siden

Uprofessionel, kan ikke lave simple ting.(Kobling- cyllinder udskiftning, 2t norm., hos L. 6 timer). Dyreste i DK. Personale skal på kunde betjening-kursus. Skal betales for løse snak. Pris trække-ri må påregnes. Ud over snak forventes (simpel) udført reservedele skift ifølge norm. Service 70 -agtgigt. Forsøg er OK -kun hvis er på værksteds regning, dobbelt tids forbrug ekstraomkostninger skal godkendes hos kunden hvis de er ude af proportioner.Det drejer sig om tusind-vis af kroner.

Esben Nyland

mere end et år siden

Man mærker tydeligt at folkene hos Lubbens Auto ved meget om mercedes og ønsker at levere en god service uden det skal koste en formue. De er meget imødekommende og det er et stort plus at de har gratis trådløst netværk, så man kan arbejde mens bilen bliver serviceret.

Richard Madsen

mere end et år siden

har fået sporet min bil der og nu har jeg lakskader på kofanger og to nedslite dæk efter rigtig dårlig service

Svar fra virksomheden

Ja ja men der altid 2 sider af samme medalje !

Kim Vestberg

mere end et år siden

Til alle der måtte være det mindste i tvivl!
Jeg har både haft Mercedes 450 SL, E320, Porsche Cayenne, Audi A6 og Land Rover Defender. Undertiden har jeg været så priviligeret, at få lov til at "kigge med" engang Peter, skulle finde fejlen i tændingsanlægget på den gamle Mercedes.
Peter er helt speciel i sin mekaniske og elektriske forståelse af fejlfinding, og ingen er i tvivl om at hænderne er skruet rigtigt på manden.
I forhold til Mærkeværkstederne er det faglige niveau mindst ligeså højt, service og fleksibilitet er en klasse for sig, prisen er stadig billigere end de store værksteder og i længden formentlig også billigere end de små mekanikere. (Han finder hurtigere fejlen).
Jeg og alle dem, som jeg har fået til at bruge Lubben - vil altid vende tilbage.
Bare et godt råd fra én, som har "spildt" rigtig mange penge på mekanikere tidligere og endelig er "kommet hjem".

Asger

mere end et år siden

Jeg har efterhånden besøgt Lubbens Auto mange gange med flere forskellige Mercedeser, og deres viden om disse biler er uovertruffen (også langt bedre end de mærkeværksteder, jeg har prøvet). Rådgivningen her er grundig og de er imødekommende og til at snakke med.

Svar fra virksomheden

Takker mange gange for den fine omtale :-)

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

8614305086 14 30 508614 305086 143 050