Om Lundgaard Tandteknik

Autoriseret klinisk tandtekniker med mere end 20 års erfaring.At være autoriseret klinisk tandtekniker betyder betyder, at jeg har alle forudsætninger for at kunne:- Planlægge din behandling sammen med dig og din tandlæge- Fremstille og indsætte alle typer aftagelige tandproteser- Udføre grundig kontrol og eftersyn af din aftagelige tandproteseAlle tandproteser på klinikken fremstilles i højt, håndlavet kvalitet, individuelt fremstillet til dig.

Få smilet igen hos Lundgaard Tandteknik - Håndlavede design tandproteser

I hjertet af Roskilde ligger klinikken som både rummer behandlingsrum og vores laboratorie, hvor vi selv designer og fremstiller din håndlavede tandprotese. Det betyder at den behandler du møder på klinikken også er den person der fremstiller din tandprotese. Det giver en unik mulighed for at designe protesen efter forholdene i din mund og passe det sammen med dine specifikke ønsker og behov, hvor det er tandteknisk muligt.

Vi vægter det gode håndværk højt, så vi kan tilbyde vores patienter det allerbedste og tilbyder behandlinger med flere forskellige typer af tandproteser bl.a.:

Tryklåsprotese

Tandudtrækningsproteser

Helprotese

Delprotese

Rebasering

Duplikering

Udvidelse

Reparation

Eftersyn

Som din tandtekniker går vi meget op i din tryghed. At skulle have indsat en protese kan for nogle være en grænseoverskridende oplevelse. Vi sørger derfor altid for at informere om og snakke hele behandlingen igennem inden den påbegyndes. Sådan sikrer vi at du som vores patient, er oplyst om hvad der skal ske, så du kan få en tryg oplevelse på klinikken. Det skal nemlig altid være rart og trygt at komme forbi på klinikken.

Tag gerne kontakt til os hvis du er i tvivl om hvilken type af tandprotese der passer til dine behov. Ved en konsultation finder vi sammen ud af hvilken der vil være den rigtige behandling for dig.

Klinikken kan kontaktes på tlf. 46 35 73 73 for tidsbestilling.

Lundgaard Tandtekniks valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Lundgaard Tandteknik Tandtekniker, Roskilde - 1

Lundgaard Tandteknik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Lundgaard Tandteknik

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

07-07-2014

CVR-nr:

35938613

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

325000 Fremstilling af medicinske og dentale instrumenter samt udstyr hertil

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Heidi Lundgaard

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

1