Om M.N. Entreprise A/S

M.N. Entreprise A/S udfører Tømrer- snedkerarbejde, Murerarbejde, Jord- og betonarbejde, Aut. Kloakarbejde, Brolægning, Entreprenørarbejde, Hovedentrepriser, nybyggeri, ombygning, tilbygning, renovering, forsikringsskader m.v. for Private, Erhverv, institutioner og boligforeninger i Maribo og på hele Lolland Falster og Sydsjælland. Tilsluttet BYG GARANTI ordningen. Dit sikre valg til bedste håndværk og byggefirma!

Generel beskrivelse

M.N. Entreprise A/S er et byggefirma, der kun udfører kvalitetshåndværk.

Vi udfører alle typer opgaver inden for fagene: tømrer, snedker, murer, jord og beton, Aut kloakmester, brolægning og entreprenør. Vores kunder er private, professionelle bygherrer, store erhvervskunder, offentlige institutioner, landbrug og boligforeninger.

Vi kører hovedsageligt i lokalområderne Maribo, Sakskøbing, Nakskov, Nykøbing F, Marielyst m.v. samt på hele Lolland Falster og Sydsjælland.

M.N. Entreprise A/S udfører projekter for kunderne i alle samarbejds- og entrepriseformer, og kan tilbyde vores kunder attraktive og konkurrencedygtige løsninger.

Vi tilbyder alt inden for tilbygning, ombygning, renovering, nybyggeri, vedligeholdelse, hovedentrepriser, fagentrepriser og totalentrepriser. Da vi har de fleste faggrupper i eget hus, er vi i stand til at udføre alle typer opgaver fra første tegning til aflevering af det færdige og komplette byggeri.

Så hvad enten det drejer sig om nyt tag, renovering af badeværelser, udskiftning af vinduer og døre, flisebelægning, facaderenovering, kloakarbejde, gravearbejde, forsikringsskader, halbyggeri og meget mere - så er vi klar til netop din opgave.

Tilsluttet BYG GARANTI ordningen - og bygger med garanti.

Kontakt os trygt og lad os sammen vælge den rette løsning.

Vi kommer selvfølgelig med et attraktivt og seriøst tilbud på opgaven

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 1
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 2
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 3
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 4
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 5
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 6
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 7
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 8
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 9
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 10
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 11
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 12
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 13
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 14
 • M.N. Entreprise A/S Murer, Lolland - 15

M.N. Entreprise A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

M.N. ENTREPRISE A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

02-12-1980

CVR-nr:

24212254

Selskabskapital

500000

Omsætning

-

NACE-branche

412000 Opførelse af bygninger

Ledelse/Administration

Direktør

Ian Remo Gamst Petersen

Direktør

Mads Harboe Haugaard Christiansen

Bestyrelsesformand

Mogens Torsten Nilsson

Bestyrelsesmedlem

Karsten Elbæk

Bestyrelsesmedlem

Michael Nilsson

Bestyrelsesmedlem

Ian Remo Gamst Petersen

Bestyrelsesmedlem

Lizzi Anita Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Mads Harboe Haugaard Christiansen

Viser 4 af 8

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

15 865 tkr

Afkastningsgrad

4,31 %

Antal ansatte

34

Søgeord

MurermestreTømrermestreKloakmestreEntreprenørerTotalentrepriserStøbning af væggeopsætning af køkkenombygningFritidshusefundament støbningerstøbning af terrændækTømrereSommerhusrenoveringNyetablering af kloaksystemerKloakmesterarbejdeopsætning af fliserplaneringerBygge- og anlægsvirksomhederefterisoleringStøttemureReetablering af kloakKloakarbejdeEtablering af indkørsler etablering af vejesnedkerIsoleringEternittagDørelandbrugsbyggeriNedsivningssanlægGravearbejde med rendegraverFundament forstærkningernyt badeværelseErhvervsbyggerierstøbning af etagedækreparation af fundamenterBrolæggerecarportjord og betonparkeringspladsetableringRegnvandsepareringerMurereAut. KloakarbejdeStøbning af gulvesnedkereKøkkenerlofterhåndværkerflisearbejdeOmfangsdrænhovedentrepriserståltagKlargøring til belægningerBetonrenoveringForskalningJordudgravningerBygge- og anlægsentrepriserTagrenoveringergulveAut. Kloakmestrejord og betonarbejdemurerarbejdestøbning af kældre væggerådskaderArmeringerKloakkerNyetablering af kloakkersnedkerarbejdeRottespærrersvampeskaderVinduerHalbyggerierTilbygningerKloaksepareringermurerGravearbejde med minigraverfilsninggulvKloakrenoveringerfundamenterskorstenAut. KloakmesterarbejdeKloakfirmaerStøbning af fundamenterFugearbejdeOmbygningerByggeri af typehusebygningsrenoveringKloakreparationerRenoveringerHøjvandslukkeForsikringsskaderTypehuseSommerhusrenoveringerBygge- og anlægsentreprenørerFacaderenoveringerNyt tagUdskiftning af vinduer og dørehåndværkereSokkelarbejdetagarbejderenoveringRørrenoveringerTømrere og snedkereBoligbyggeri

Alternative nummerformater

5478441054 78 44 105478 441054 784 410