Om Madam B’ Kaffe

Madam B’ Kaffe står får kvalitet og ordentlighed, og leverer derved kaffeprodukter af bedste kvalitet. Vi har brygget kaffe siden december 2017 og har håndelaget der kræves til at brygge en god kop kaffe.

Om os

Vi gør din fest lidt hyggeligere - om det er til runde fødselsdage, en konfirmationsfest, studenterfest, bryllupsfest - enhver fest - barnedåb eller fodboldstævner, DHL-løb, loppemarkeder, andre gadearrangementer m.m.

Madam B' Kaffe - kaffe med sjæl, og vores præsentable og professionelle personale, bidrager til de festligste rammer for dig/jer.

Ønsker du et arrangement, hvor du selv afholder alle udgifter, eller et arrangement hvor folk selv betaler, men I blot ønsker at tilbyde muligheden at få kaffe?

Vores lyseblå nostalgiske kaffevogn, bringer samhørighed og hyggen frem over en god kop kaffe.

Vores produkter

I det omfang det er muligt, er vores produkter Økologiske. Vores kaffe får vi fra Copenhagen Coffee Lab - blandt de mest smagfulde kaffeprodukter. Vores kaffe er 100% arabica - som har den stærke, men afrundede kaffesmag. Vi har gjort en ypperlig indsats for at finde frem til netop den bønne vi anvender.

Madam B’ Kaffe, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnMarianne Bartlmä
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:15-11-2017
CVR-nr:39085674
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche563000 Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.

Ledelse/Administration

Marianne BartlmäFuldt ansvarlig deltager