Om firmaet

Individuelt tilrettelagt undervisning til børn/unge i matematik-vanskeligheder. Er dit barn i matematikvanskeligheder og vil du gerne afhjælpe dem? I samarbejde med dit barn/den unge finder vi ud af, hvad der er på spil, og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
24 22 57...
Adresse

Fuglesøvej 20

6500 Vojens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Individuelt tilrettelagt undervisning til børn/unge i matematik-vanskeligheder. Er dit barn i matematikvanskeligheder og vil du gerne afhjælpe dem? I samarbejde med dit barn/den unge finder vi ud af, hvad der er på spil, og lægger en taktik for at hjælpe barnet/den unge videre.

Min Baggrund

Mit navn er Lene Diemer Jacobsen og jeg blev uddannet som lærer i 1993. Jeg har arbejdet som lærer i folkeskolen siden, dog undtaget de år, hvor jeg valgte at være fuldtidsmor for mine egne børn.

I årene som lærer i folkeskolen har jeg altid undervist i matematik og valgte for nogle år siden at opkvalificere min baggrund, ved at læse matematik som liniefag.

Jeg holder utrolig meget af at undervise og går nu nye veje, da jeg fremadrettet vil bruge min viden og mine evner i én til én undervisningen, med tid og rum til det enkelte barn i matematikvanskeligheder.

Jeg glæder mig til at sætte min viden og erfaring indenfor matematik og pædagogik i spil, til gavn og glæde for DIT barn.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

matematik-taktik.dk

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra matematik-taktik.dk findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

LDJ undervisning og foredrag

CVR-nr:

43304208

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

855900 Anden undervisning i.a.n.

Startdato:

01-06-2022

Ledelse/Administration
Lene Diemer Jacobsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

24225704

24 22 57 04

2422 5704

24 225 704