Om Michael Grønbech-Jensen

Dine konkurrenter har brugt denne plads til at beskrive deres virksomhed. Vidste du, at du som virksomhedsejer let kan opdatere dine virksomhedsoplysninger her på Krak?

Lignende virksomheder i nærheden

6.2 kmCapio

Capio

Michael Grønbech-Jensen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnNeurologisk Speciallægeklinik
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-01-1988
CVR-nr:12089147
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche862200 Praktiserende speciallæger

Ledelse/Administration

Michael Grønbech-JensenFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Michael Grønbech-Jensen

Finn Smidt

mere end et år siden

Jeg har gået hos MGJ i ca 6 år pga en kronisk lidelse (parkinson). Han stillede hurtigt den rigtige diagnose, og min behandling bliver justeret hvert halve år. Hans viden om sygdommen er god og jeg er fuldt tilfreds med den behandling jeg får.

Ulla Kindler

mere end et år siden

Usympatisk og arrogant fremtoning. Taler nedladende til patienten, som i dette tilfælde var min mor på 80 år. Det var virkelig en dårlig oplevelse.
Den ene stjerne gives kun fordi, man ikke kan vælge, at give nul.

Helle Nielsen

mere end et år siden

Jeg har haft Michael Grønbech-Jensen som neurolog i 10 år grundet svær migræne samt kronisk hovedpine. Han har altid været meget lydhør og engageret som læge, og på alle tænkelige måder forsøgt at hjælpe mig, hvilket også har resulteret i væsentligt færre migræneanfald samt værktøjer til at mildne min daglige hovedpine. Da jeg sidste år pludselig fik føleforstyrrelser, var han meget hurtig til at reagere på disse, og henvise mig til MR-scanning. Da symptomerne blev meget akutte inden denne skanning, ringede han resolut til Neurologisk afd. på Rigshospitalet og meddelte, at var de nødt til at finde en seng til mig. Efter fem dage derinde fik jeg diagnosen small fiber neuropati, som intet har med min hovedpine at gøre, og i øvrigt er kronisk, hvorfor jeg så er tilknyttet neurologisk ambulatorium på Rigsh. Ikke desto mindre tager Michael GJ, (der hvad denne sygdom angår, ikke er min neurolog, det er han kun hvad angår migræne og hovedpine) sig altid tid til, i formuleringer som alm. mennesker forstår, at forklare hvad det er, at den sygdom gør ved kroppen og svare på alle mine spørgsmål. Reelt set tager han tråden op hvor Rigsh. pga. travlhed slipper. Han er meget grundig i sine undersøgelser, og er der noget han er i tvivl om, sender han straks en videre. Han er overhovedet ikke firkantet, han er meget humoristisk anlagt og har stor empati. Jeg kan kun anbefale ham!!!

M. Hansen

mere end et år siden

Jeg havde allerede fået henvisningen, da jeg læste de tidligere bedømmelser. Derfor forventede jeg en ganske forfærdelig og arrogant person, der ville gøre alt muligt for at nedgøre mig. MEN- Michael Grønbech-Jensen er en rigtig rar og venlig (ganske vist lidt gammeldags type) som ovenikøbet strejfer mig som værende meget grundig. Denne vurdering beror på mine mangeårige symptomer på svær og invaliderende svimmelhed. Han er den første læge der har taget mig så seriøst, at han henviste mig til en MR-scanning. Via denne har det således været muligt at få afkræftet at jeg har tumorer/blodpropper/blødninger etc som andre læger har overvejet, men blot udelukket vha fysiske undersøgelser. Han kan være lidt kontant i sin måde at sige tingene på og tror IKKE på at han selv nødvendigvis kender hele virkeligheden. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse, måske hjælper det også, at man selv har sat sig ind i tingene, så det er til at forstå hvad han taler om.

Ila Telling

mere end et år siden

Har haft lægen i to år, og aldrig blevet tilfreds. Han har holdt sig meget firkantet til medicinindhold og anfaldsfrihed og været ligeglad med massive bivirkninger.
Dråben der fik mig til at skifte læge var da jeg fortalte ham om en episode fra min graviditet, og han direkte sagde at det ville han ikke tro på.
Jeg kan ikke bruge en læge der ikke tror på mig.

Sussi Harpøth

mere end et år siden

Har været hos denne læge flere gange. Og giver ham ikke den sidste stjerne fordi jeg stadig har problemer med hovedpine, så det er vel ikke helt retfærdigt. Jeg har fået god og effektiv hjælp. Han er altid rolig og har tid til at høre på mig. Han fik stoppet brug af en bestemt pille som jeg ellers var bruger af. Det var en god hjælp.
Han er åben over for mine tanker og forklaringer uden at give stress.

Sofie Bjerre Degn

mere end et år siden

Har haft en meget positiv oplevelse i dag hos Michael Grønbech-Jensen. Jeg kom ind og fortalte omkring min migræne og blev derefter tjekket godt igennem for at det 'bare' er migræne med aura jeg lider af. Jeg synes Michael var en meget flink og selskabelig mand som havde styr på sit arbejde og gjorde det super godt!

Ingelise Voss

mere end et år siden

Meget usympatisk læge. Det første han spurgte om hvem har fundet på at du lider af hortons hovedpine. Var inde i 5 minutter ingelise voss hansen

Anonym bruger

mere end et år siden

Jeg havde på forhånd læst negative anmeldelser, og var derfor skeptisk/nervøs inden første besøg. Men har været hos M. Grønbech to gange nu, og er meget positiv. Han er dygtig, grundig og professionel. Han er, som næsten alle andre videnskabsmænd, måske lidt firkantet, men tag det med et smil. Han er rar og venlig.

Sus

mere end et år siden

Kan bestemt ikke anbefale ham, efter 1 1/2 med hovedpine og nedsat førelse i den ene side efter en hjernerystelse, fik jeg en henvisning til en neurolog desværre valgte jeg Michael G J, han havde ingen empati, lyttede ikke, han var firkantet og sendte mig ud af døren med ordene, du må lærer at leve med dine smerter og vide inden du rammer muren. Jeg græd hele vejen hjem.

Sam

mere end et år siden

Han tager sig tid og lytter og var ellers behagelig at være hos.

Karina Strand

mere end et år siden

Holder sig kun til resultater og fakta omkring de undersøgelser han foretager, uden at være åben, lydhør og reflekterende overfor de problemer patienter må have, som ikke hører under de gængse neurologiske sygdomme. Jeg er meget ked af at jeg brugte min henvisning på ham. Mange års store problemer for mig blev affejet på 20 min. på grund af hans manglende empati og firkantet måde at anskue tingene på. Han kan bestemt ikke anbefales.

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

3295545832 95 54 583295 545832 955 458