Min Købmand ApS Ejby logo

Min Købmand ApS Ejby

Om firmaet

Min Købmand har åbent, når du har brug for det. Fra tidlig morgen til sen aften. 7 dage om ugen. Du kan købe dine dagligvarer, ugebladet og kryds og tværsen samme sted, som du får en hyggesnak og køber en kage til kaffen. Min...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 96 44...
Adresse

Ejby Mosevej 7

2600 Glostrup

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Min Købmand har åbent, når du har brug for det. Fra tidlig morgen til sen aften. 7 dage om ugen. Du kan købe dine dagligvarer, ugebladet og kryds og tværsen samme sted, som du får en hyggesnak og køber en kage til kaffen. Min Købmand er tættere på hverdagen. Tættere på det nære og lokale og alt det liv, der foregår lige udenfor døren. Vi sælger kulsyrepatroner. Vi tilbyder genopfyldning af kulsyrepatroner, og ombytning af patroner af alle mærker.

Vi kan også hjælpe med vin til festen, blomster til bordet. Vi tilbyder altid frisk frugt og grønt, fersk kød, fisk og fjerkræ. Derudover har vi altid godt bager brød. Vores vin afdeling har altid et varieret udvalg i vin. Vores kiosk har blandt andet håndkøbs medicin - du kan afhente og sende pakker med GLS, DAO, Bring og PostNord. Vi forhandler også BP gas og sælger kulsyreflasker. Vi ses i Min Købmand eller på Facebook.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Min Købmand ApS Ejby

Omsætning

3 647 tkr

Afkastningsgrad

17.65 %

Antal ansatte

14

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Min Købmand ApS Ejby findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Min Købmand Ejby ApS

CVR-nr:

41301945

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

471110 Købmænd og døgnkiosker

Startdato:

15-04-2020

Ledelse/Administration
Fikri Asrihi

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

43964405

43 96 44 05

4396 4405

43 964 405