Om Næstved Bil Centrum A/S

Når du kører ind til Næstved Bilcentrum A/S, er både du og din bil i gode hænder. Vi er klar med et moderne 600 m2 stort værksted med alt i testudstyr – med dygtige medarbejdere, der har lang erfaring med fejlfinding og service på biler som din.

Autoværksted

Næstved Bilcentrum A/S reparerer og servicerer biler i alle mærker og årgange - og vi er særligt godt hjemme i Citroen, Peugeot og Renault.

Vi er også specialister i Webasto motorvarmere og hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige motorvarmer til dit behov. Hvad siger du f.eks. til at få et SMS-styret anlæg, hvor du kan fjernstyre varmen med et par tryk på mobiltelefonen? Så slipper du for at skrabe is. Og det er ikke længere noget problem at komme ind i bilen en kold vintermorgen.

Du kan få lavet forsikringsskader og alle andre reparationer hos Næstved Bilcentrum A/S. Du kan få et tilbud på forhånd. Og hvis vi støder på noget uforudset undervejs, ringer vi til dig med det samme. Du kan selvfølgelig få en lånebil, mens din egen bliver repareret. Bilen er gratis at låne ved forsikringsskader og du skal kun betale det brændstof, du bruger.

Lånebilen gør livet nemmere for dig, hvis du skal være uden bil i et par dage. Og når din egen bil er klar til afhentning, gennemgår vi alt hvad der er lavet på den. Det er klar besked.

Vi ses hos Næstved Bilcentrum A/S!