Om firmaet

Penbyg A/S er et veletableret tømrer- og snedkerfirma med mange års erfaring indenfor alle former for tømrerarbejde herunder bygningsarbejde, hovedentrepriser, renoveringsopgaver samt store og små reparationer i både privat og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
78 76 10...
Adresse

Centerparken 24, 1. sal. tv

2500 Valby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Penbyg A/S er et veletableret tømrer- og snedkerfirma med mange års erfaring indenfor alle former for tømrerarbejde herunder bygningsarbejde, hovedentrepriser, renoveringsopgaver samt store og små reparationer i både privat og offentligt regi.

Penbyg A/S blev grundlagt i 1970’erne og bliver i dag drevet af Bo Skovgaard, der har stået ved roret som indehaver af Penbyg A/S i mere end 20 år. Hos Penbyg A/S sætter vi en ære i at levere optimal faglig rådgivning og kvalitetshåndværk – hver gang. Ved siden af det daglige virke i Penbyg A/S er Bo Skovgaard udpeget som syn- og skønsmand for Byggeriets Ankenævn. I dette arbejde trækker Bo på sine mange års erfaring som håndsværksmester og hovedentreprenør.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Penbyg A/S

Omsætning

2 305 tkr

Afkastningsgrad

24.04 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Penbyg A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Penbyg A/S

CVR-nr:

39111152

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

23-11-2017

Ledelse/Administration
Ali Dawood

Adm. direktør

Ihab Fawaz Dawood

Bestyrelsesformand

Ali Dawood

Bestyrelsesmedlem

Donya Kahil

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

78761044

78 76 10 44

7876 1044

78 761 044