Om firmaet

Profilmetal har fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik siden 1994. Det har givet os et stort knowhow om produktion, materialer, håndtering m.v. En viden, som vi bruger i den løbende optimering af virksomheden, så vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 63 02...
Adresse

Skovsøviadukten 3

4200 Slagelse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 1
Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 2
Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 3
Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 4
Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 5
Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 6

Om os

Profilmetal har fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik siden 1994. Det har givet os et stort knowhow om produktion, materialer, håndtering m.v. En viden, som vi bruger i den løbende optimering af virksomheden, så vi sikrer Profilmetals position som en seriøs leverandør af et godt produkt til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vores kunder består i dag af både håndværkere og gør-det-selv folk, som ofte står over for opgaver, hvor der er behov for vejledning eller en speciel løsning.

Generel beskrivelse

Profilmetal er beliggende i Slagelse, midt på Sjælland, hvorfra vi dagligt levere direkte til vores kunder i hele Danmark.

Hos Profilmetal sparer du tid og penge på vores brede sortiment. Vi har tag- og facadeløsninger til store og små opgaver i både fixmål og standard længder. Uanset opgavens omfang og størrelse bestiller du altid direkte hos Profilmetal og sparer dermed det fordyrende mellemled i detailhandlen.

Udgifterne til administration, butikshusleje og lager er derfor minimale. Derfor er du altid garanteret den bedste pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Med en leveringstid på bare 5-10 dage kan vi hurtigt levere dit nye tag. Ønsker du selv at afhente din ordre, kan det ske inden for 8 dage i Slagelse eller Ans.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag. Hvad enten du selv vil montere taget, eller der skal fagfolk til, kan du bestille et tilbud på Profilmetal.dk. Har du nogen spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon: 56 63 02 22. Så vil vi beregne dig et tilbud ud fra dine specifikke mål, så du slipper for overflødige tilskæringer.

Onlinehandel

Besøg vores onlinehandel på

.

I vores online butik har du mulighed for at købe stålplader i både trapez og tagstenprofil i standard længder til ekstra attraktive priser. Du kan også købe tilbehør til produkterne samt Her finder du desuden også mange gode tilbud på restpartier.

Profilmetal A/S' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

56630222

56 63 02 22

5663 0222

56 630 222