Om Psykoterapi & Astrologi v/Pernille Mikkeline Brandt

Jeg er psykoterapeut og esoterisk astrolog med en baggrund som sygeplejerske og jeg har mere end 25 års erfaring med at hjælpe voksne mennesker i svære livssituationer. Jeg er uddannet sygeplejerske i 1994 og har arbejdet med behandlings- og socialpsykiatri, socialt udsatte og rusmiddelbehandling indtil 2021. De sidste 15 år som leder. Sideløbende har jeg bl.a. uddannet mig til psykoterapeut, supervisor samt til klassisk og esoterisk astrolog.

Psykoterapi

Psykoterapi er for dig som er ramt af livet på en måde, så det gør ondt og er svært at være i. Det kan være på baggrund af livskriser, angst, stress eller misbrug. Det kan også være at du oplever problemfyldte relationer med partner eller andre nære tilknytningspersoner og du har brug for hjælp til at komme videre.

Psykoterapi hjælper dig til at skabe de positive forandringer du ønsker, og sætter dig fri til at stå ved dig selv med større livskvalitet og nærvær.

Astrologi og astro-terapi

Med en horoskoptydning får du større indsigt i hvem du er som menneske og du oplever en følelse af at blive set.

En horoskoptydning viser dine styrker, dine ressourcer og dine udviklingspunkter. Hvordan griber du dine konflikter an, så de bliver vendt til positive kræfter? Hvilken retning skal du gå? Hvad er meningen med livets svære valg? På hvilke måder er du sensitiv? Disse og mange flere spørgsmål kan en horoskoptydning svare på.

Som astrolog vil jeg følge dig fra en tydning af din barndom med tilknytning, adfærd og mønstre til dit voksne liv med arbejde, partnerskab og ansvarsområder og videre til din sjæls opgave.

Jeg ser desuden på aktuelle planetariske påvirkninger og progressioner som viser tidsperspektiv og udviklingsbudskabet i det du gennemgår nu og her.

Psykoterapi & Astrologi v/Pernille Mikkeline Brandts valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Psykoterapi & Astrologi v/Pernille Mikkeline Brandt Psykoterapeut, Gribskov - 1
  • Psykoterapi & Astrologi v/Pernille Mikkeline Brandt Psykoterapeut, Gribskov - 2

Psykoterapi & Astrologi v/Pernille Mikkeline Brandt, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-