Om firmaet

Rodselle er en lille intim hundepension, hundedagpleje og hundefrisørsalon. Vi brænder for, at din hund skal have et dejligt ophold med mange gode oplevelser - et femstjernet hundeliv. Hundepensionen er bygget op fra bunden, og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
42 22 67...
Adresse

Rodsellevej 10

6070 Christiansfeld

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 16:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Rodselle er en lille intim hundepension, hundedagpleje og hundefrisørsalon. Vi brænder for, at din hund skal have et dejligt ophold med mange gode oplevelser - et femstjernet hundeliv. Hundepensionen er bygget op fra bunden, og vi har derfor fået den indrettet nøjagtigt som vi gerne ville have den. Indretningen er grundigt gennemtænkt, med henblik på at din hund får så godt et ophold som muligt. Vi har sikret os, at vi har de bedste rammer for at kunne tage os ansvarligt og sikkert af din hund.

Hundepension og -salon

Hos Rodselle Hunderesort tilbyder vi et dejligt ophold for din hund, hvad end det drejer sig om behov for hundepension eller hundefrisør.

Når du overlader din hund til os, er du sikret at den er i trygge hænder. Vi har de nødvendige kompetencer fra blandt andet hundeholderuddannelsen, hundepasserkurser og hundefrisøruddannelsen, samt en stor kærlighed til menneskets bedste ven.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Rodselle Hunderesort

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Rodselle Hunderesort findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Rodselle Hunderesort I/S

CVR-nr:

40648526

Selskabsform

Interessentskab

Selskabskapital

0

NACE-branche

960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Startdato:

01-07-2019

Ledelse/Administration
Ellen Kobberø Schmidt

Fuldt ansvarlig deltager

Susanne Andersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

42226769

42 22 67 69

4222 6769

42 226 769