Om Scanket A/S

Scanket A/S er helt i front blandt etikettrykkerier på alle områder fra start til slut. Vores maskinpark er blevet opdateret og kan nu markere sig som den mest moderne og alsidige af alle. Vores reproafdeling råder over den mest moderne teknologi både på hardware- og på softwaresiden. På digital siden er Scanket A/S med helt fremme med digital offset. Vi har ligeledes anskaffet i en digital braille løsning til trykning af blindeskrift på etiketter. Kontakt os gerne for yderligere information.

Maskinpark

Vores maskinpark er netop blevet opdateret og kan nu markere sig som den mest moderne og alsidige af alle. Ud over en lang række traditionelle trykmaskiner i vandflexo og bogtryk, så rummer den nu det nyeste inden for UV flexo i form af to 410mm brede 8-farve MPS med et enestående udstyrsniveau. Derudover har Scanket A/S markedets stærkeste digitale maskinpark med to HP Indigo WS6000 i 7 farver med in-line primer og fuld efterbehandling in-line på Digicon II maskiner med lak, laminat, hotfoil og stans.

Digital braille løsning

Vi har ligeledes anskaffet i en digital braille løsning til tiltrykning af blindeskrift på etiketter. Dette er endnu et skridt frem i vores digitale strategi, hvor start omkostningerne normalt kendt fra serigrafi er afskaffet og vi samtidigt kan imødekomme markedets krav til sikker mærkning af etiketter.

Seriøs samarbejdspartner

Alt den erfaring, vores alsidige, fleksible og velholdte maskinpark samt det teknologiske forspring vi har opnået, er vores bedste garanti til vores kunder om en seriøs og blivende samarbejdspartner, der konstant udvikler sig og er med helt i front.

Reproafdeling

Vores reproafdeling råder over den mest moderne teknologi både på hardware siden og på software siden med ArtPro, inklusive den avancerede webcenterløsning samt naturligvis det nyeste i Adobe pakkerne.