Om firmaet

Schur leverer emballeringsløsninger inden for karton og folier og tilbyder den maskinteknologi, som fuldender emballeringsprocessen. Schur leverer desuden alt inden for mærkningsteknologien og skræddersyr komplette...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
76 27 27...
Adresse

J W Schurs Vej 1

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Schur leverer emballeringsløsninger inden for karton og folier og tilbyder den maskinteknologi, som fuldender emballeringsprocessen. Schur leverer desuden alt inden for mærkningsteknologien og skræddersyr komplette maskinprogrammer til pakning af aviser og reklametryksager. Herudover producerer Schur DropStop®, forhandler Consumer Products (handelsvarer) samt råder over hotel- og konferencefaciliteter.

Schur International A/S

Schur er synonym med emballering. Med mere end 170 års erfaring på området er Schurs emballager og øvrige services ikke til at komme udenom. Schur leverer ikke kun emballage i karton eller plastfolie, men også den tilhørende pakkemaskine. Men Schur er desuden andet end emballage. DropStop® vinskænker er et eksempel herpå. Schur mærker desuden på alt - uanset branche og miljø - med inkjet, med laser og med thermotransfer. Schur fremstiller derudover maskinprogrammer til pakning af aviser og reklametryksager. Som noget helt unikt råder Schur over egne hotel- og konferencefaciliteter. Med en uovertruffen beliggenhed på halvøen Borre Knob i Horsens Fjord. Med fred og ro i smukke rammer og med mad og vin, som kan imponere selv de mest forkælede ganer.

Schurs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Schur

Omsætning

-79 874 tkr

Afkastningsgrad

-1.45 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Schur findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Schur International Holding A/S

CVR-nr:

83100028

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

31 500 000

NACE-branche

701010 Ikke-finansielle hovedsæders virksomhed

649900 Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring, i.a.n.

Startdato:

01-11-1977

Ledelse/Administration
Hans Christian Schur

Adm. direktør

Søren Birn

Bestyrelsesformand

Johan Sebastian Schur

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

76272727

76 27 27 27

7627 2727

76 272 727