Om Spacelab arkitekter

Spacelab er en københavnerbaseret arkitektvirksomhed med særlige dybe kompetencer i at realisere markante resultater inden for tre områder -Transformation, Spaceplanning og Retail – gennem en unik partnerbaseret samarbejdsform. Vi sidder ikke overfor vores kunder – vi sidder altid ved siden af jer.Gennem de seneste 20 år har vi udviklet en lang række projekter – flere projekter for samme bygherre gennem længerevarende relationer.

Gennem Transformation skaber vi nye muligheder, nyt liv og revitaliserer eksisterende bygninger så de igen bliver relevante.

Spaceplanning kan styrke relationerne imellem mennesker og ændre måden vi er sammen på i dagligdagen.

I Retail har vi oparbejdet en dyb forståelse for at imødekomme de krav, der skaber succes og det optimale flow til de forbrugere, der skal anvende det.

Vi er en erfaren tegnestue og tilbyder en sikker proces i ethvert projekt. Vi er drevet af slutbrugerens oplevelse og af at kundens strategiske ambitioner bliver realiseret. For os handler det om at opfylde jeres behov og at lykkes sammen. Arkitektur er til mennesker og skal derfor komme mennesket i møde. Det kan kun lade sig gøre ved at lytte, spørge og udfordre. Det gør vi derfor hver gang, for at skabe det optimale fundamentet i ethvert samarbejde. Og vi prioriterer altid, at vi fra start bliver hel tydelige på den ambition, der skal realiseres – forud for økonomi. Vi insisterer derfor på åbenhed og empati i alle aspekter af et samarbejde, for at etablere den indsigt, der skaber de bedst mulige forudsætninger for at løse en opgave.

Vi mener at de gode resultater opstår i et samspil mellem alle interessenter og ved at holde fast i processer, der aldrig slipper mål og ønskede resultater af syne. Vi arbejder tæt sammen med bygherren, leverandører, entreprenører og vores underrådgivere for at sikre at bygherre lykkedes med sin ambition. Vi kan både favne dele af eller hele processen.

Billedgalleri

  • Spacelab arkitekter Arkitekt, København - 1
  • Spacelab arkitekter Arkitekt, København - 2
  • Spacelab arkitekter Arkitekt, København - 3
  • Spacelab arkitekter Arkitekt, København - 4
  • Spacelab arkitekter Arkitekt, København - 5

Kategorier

Alternative nummerformater

3646585436 46 58 543646 585436 465 854