Om firmaet

På Steff Hundecenter tilbyder vi at passe din hund, mens du holder ferie. Vi har lagt et stort stykke arbejde i at skabe nogle rammer, hvor din hund kan føle sig godt tilpas og forsøger altid at imødekomme dine og din hunds...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 70 95...
Adresse

Nykøbingvej 325

4990 Sakskøbing

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

På Steff Hundecenter tilbyder vi at passe din hund, mens du holder ferie. Vi har lagt et stort stykke arbejde i at skabe nogle rammer, hvor din hund kan føle sig godt tilpas og forsøger altid at imødekomme dine og din hunds individuelle behov. Derudover kan du få genoptrænet din hund efter sygdom/operation hos os og eventuelt i samarbejde med din dyrlæge. Ligeledes tilbydes mulighed for dagpleje. Kontakt os for yderligere information.

Om pensionen

Pensionen består indendørs af store, lyse bokse med varme i gulvet. Der er hundekurv, tæppe og legetøj i boksen. Udendørs er der, til hver hund, en løbegård på 12-16 kvadratmeter. Løbegårdene er overdækket, for at skærme mod sol og regn.

Steff Hundecenter tilbyder dagligt min. 1/2 times aktivering pr. hund, bl.a. gåture, aktivering på indendørs agilitybane, eller udendørs på stor lufteplads.

Vi fodrer med "Technical" hundefoder, som er et super foder-produkt uden tilsætning af kunstige farvestoffer etc. Vi finder, eventuelt sammen med dig, den type, der passer til Din hund.

Steff Hundecenters valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Steff Hundecenter

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Steff Hundecenter findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Steff Hundecenter v/Jens Steffensen

CVR-nr:

20483784

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

477630 Dyrehandel

011900 Dyrkning af andre etårige afgrøder

Startdato:

15-12-1997

Ledelse/Administration
Jens Erik Steffensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

21709551

21 70 95 51

2170 9551

21 709 551

28913008

28 91 30 08

2891 3008

28 913 008