Om TopFone

Ødelagt smartphone, tablet eller computer? Det fikser vi! Hos TopFone kan vi gøre dig køreklar på 30 min. Vi kan udføre alle former for reparationer, skærmskift, batteriskift, laderstikskift og meget mere. Udover dette har vi et stort sortiment af flotte covers og phone accessories. Vi har stort udvalg af produkter fra Idealofsweden, Apple, Swissten og mange flere.

Om os

TopFone er en mobilreparations butik, som tilbyder alle former for reparationer.

Udover reparationer når uheldet er ude, så tilbyder TopFone også køb og salg af brugte

telefoner samt tilbehør til bilen, iPad, smartphones og meget mere.

Når din smartphone, (iPhone Samsung, m.m.) skal repareres, behøver du ikke at

bekymre dig længe! Vores teknikere er dygtige til at håndtere alle smartphones,

computere og ipad uanset om du har brug for smartphone- eller computerreparationer.

Vi laver alt fra et simpelt batteriskift til vandskader.

TopFone er dedikeret til at yde den bedste kundeservice og hurtig reparation af din enhed.

TopFone har mange års erfaring indenfor faget og vejleder dig bedst muligt omkring din enhed.

Ingen Fix – Intet Gebyr

Hvis vi ikke kan reparere din enhed, så skylder du os ikke en krone!

Uanset om din computer kører ulideligt langsomt eller slet ikke vil tænde, så tag din enhed med til os i dag. Ekspertteknikerne hos TopFone har erfaring med at tackle alle almindelige problemer, herunder problemer med dit operativsystem, vandskade, hardwareudskiftning, softwareproblemer og mere.

Ærlighed og gennemsigtighed

Vi lover at levere den bedste service og at levere din enhed perfekt.

Vi kan garantere kunden, at al handel er fair og pålidelig hos TopFone. Kunden er det vigtigste for os, hvorfor vi ønsker at imødekomme alle former for efterspørgsel. Kundetilfredshed og tillid er derfor de vigtigste søjler i vores forretning, som vi fortsætter med at arbejde på.

TopFones valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • TopFone Mobiltelefoner - Reparation, Frederikssund - 1
  • TopFone Mobiltelefoner - Reparation, Frederikssund - 2
  • TopFone Mobiltelefoner - Reparation, Frederikssund - 3
  • TopFone Mobiltelefoner - Reparation, Frederikssund - 4

TopFone, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

TopFone ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

19-04-2022

CVR-nr:

43205072

Selskabskapital

40000

Omsætning

-

NACE-branche

951200 Reparation af kommunikationsudstyr

Ledelse/Administration

Direktør

Raafat Alyoussif

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

683 tkr

Afkastningsgrad

−102,94 %

Antal ansatte

8

Søgeord

reparation af appleudskiftning af højtalertelefonetopfoneny skærmsmartphonereparation af bærbarskærmbeskytteriphone repmobilreparationeripad skærm reparation ipad reparationapple kabelreparation af spillekonsolmobiltilbehørcomputer screen protectorsalg af kommunikationsudstyrmacbook rep ny skærmreparation af tabletreparation af computermobiltelefoneriphoneiphone huawei skærm reparationipad coverUdskiftning af face idreparation af apple watchiphone coverkøb af brugt iphonereparation af watchoneplusreparation af smartphonecomputereoneplus skærm reparationmacbook skærm reparationipad fixreparation af mobiltelefonapple fixUdskiftning af bagkamerasmartphone reparationreparation af mobilmobile repapple reparationsamsung coveroneplus batteri reparationreparation af macbookoneplus reparationapple adapterreparation af iphonesalg af brugt iphoneudskiftning af bagkamera ipad batteri reparationudskiftning af skærmudskiftning af ørehøjtalerimac skærm reparationmobile repairreparation ipad repiphone batteri reparationmacbookhuawei reparationsamsung batteri reparationapple coverudskiftning af bagglasreparation af telefonskærmskifteimac reparationUdskiftning af knapper funktioniphone fixmobile coverreparation af smartphonesreparationmacbook batteri reparationreparation af samsungmobil reparationcomputer reparationmacbook reparationbatteri reparationipadiphone skærm reparationrepairapple repskadecenterUdskiftning af homeknapiphone tilbehøriphone reparationsamsungkøb af brugt mobile. macbook fixreparation af bærbar macbook prosamsung reparationudskiftning af ladestiksalg af brugt mobiltilbehøriphone repairudskiftning af mikrofonhuawei batteri reparationreparation af ipadmobile fixtelefonermacbook airhuaweimobiltelefoner - reparationsamsung skærmudskiftning af batteri

Alternative nummerformater

2266666922 66 66 692266 666922 666 669