Om Zurface A/S

ZURFACE er Danmarks største totalleverandør af naturstensløsninger til det professionelle marked til belægninger og anlægsartikler, gulve, beklædning til facader samt interiør og specialløsninger. Med salg og lager i Randers, København og Horsens, showroom i Aarhus og produktion i Rønne og Nørre Snede dækker vi Danmarks behov for naturstensløsninger geografisk bredt.

Om Zurface A/S

ZURFACE har i dag eneret til at bryde den bornholmske gnejs og granit. Vi viderefører et håndværk og en tradition, som rækker tilbage til fundamentet af Koldinghus, til Dybbøl Mølle og til opførelsen af hele det indre København. Gennem generationer har befolkningen på Bornholm brudt og forarbejdet klippen, og vi har fået overdraget en naturressource, som vi håndterer og bearbejder med miljøbevidsthed og fokus på bæredygtighed.

Vi stiller høje krav til vores produktion af bornholmsk gnejs og granit, og vi garanterer altid kvalitet, teknisk håndværk, ansvarlighed og troværdighed. Vi arbejder på at optimere udnyttelsen af naturstenen og så vidt muligt undgå spild og miljøbelastning i vores stenbrud og produktion.

Vi sprænger klippen i store blokke, og vi har systematiseret produktionen i vores anlæg i henholdsvis Rønne og Nørre Snede. De mindre eller irregulære fragmenter, som ikke bliver brugt til fliser eller sten, bliver enten nedbrudt til skærver eller stenmel eller brugt til kystsikring og havnemoler. Vi planlægger desuden de kortest mulige transportafstande, som er mindre miljøbelastende.

Billedgalleri

  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 1
  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 2
  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 3
  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 4
  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 5
  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 6
  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 7
  • Zurface A/S Stenhugger, Randers - 8

Zurface A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnZURFACE A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:10-01-2013
CVR-nr:34903093
Selskabskapital15600000
Omsætning-
NACE-branche467310 Engroshandel med træ, trælast og byggematerialer, 081100 Brydning af pynte- og bygningssten, kalksten, gips, kridt og skifer, 237000 Tilhugning, tilskæring og færdigbearbejdning af sten

Ledelse/Administration

Jesper Selimann MadsenDirektør
René Sloth GosvigBestyrelsesformand
Stig Anthony JensenBestyrelsesmedlem
Torben Enøe RasmussenBestyrelsesmedlem
Ole SørensenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5

Alternative nummerformater

7010106670 10 10 667010 106670 101 066