Om Øjenklinikken Skt. Clemens ApS

Operationer på Øjenklinikken Skt. Clemens foretages af Michael Kjær Hansen, der er speciallæge i øjensygdomme og øjenkirurgi. Michael Kjær Hansen hører til en af landets mest erfarne øjenkirurger. Øjenklinikken Skt. Clemens tilbyder behandling af grå stær, linseoperation (RLE) for nær- og langsynethed, operation for bygningsfejl, efterstær med Yag laser og operation af både øvre og nedre øjenlåg.

Velkommen

Øjenklinikken Skt. Clemens tilbyder behandling af grå stær, linseoperation (RLE) for nær /langsynethed, operation for bygningsfejl, efterstær med Yag laser og operation af både øvre og nedre øjenlåg.

Klinikken er nyetableret med det mest moderne udstyr indenfor undersøgelse og operation af grå stær, linseoperation af lang og nærsynethed og til øjenlågskirurgi.

Klinikken ledes af Michael Kjær Hansen der er speciallæge i øjensygdomme/øjenkirurgi og tidligere overlæge. Han hører til blandt landets førende øjenkirurger med mere end 13.000 grå stær operationer og med lang erfaring inden for specielt linse kirurgi og kosmetisk øjenlågskirurgi.

Er De medlem af Sygeforsikringen danmark, har De mulighed for at hente tilskud til mange af vore behandlinger.

Hjemmeside www.synskirurgi.dk - Mail adresse: [email protected]

Øjenklinikken Skt. Clemens ApS' valgte links

Øjenklinikken Skt. Clemens ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration

Bedømmelser om Øjenklinikken Skt. Clemens ApS

Henning

mere end et år siden

Man oplever en stresset atmosfære generelt. Der er ikke tid. Man kommer derfra med ufuldstændige oplysninger. Der skal tilsyneladende bare presses så mange patienter igennem som muligt.

Preben Mogensen

mere end et år siden

Kan kun anbefales,god tij at vejlede folk. ang.stær og , hvordan man kan forvente,eferer operationen

Lars Ganshor

mere end et år siden

Lige fra første henvendelse, som var venlig og imødekommende. Da der var lang ventetid i det offentlige regi, blev min henvisning flytte fra Kommunehospitalet til Øjenklinikken St.Clemens. Jeg blev ringet op en fredag i efteråret 2011. Mandagen efter blev jeg undersøgt, onsdag opereret i det ene øje, onsdagen efter i det andet øje. Hele foregik i en dejlig afslappet atmosfære. Både Øjenlægen samt personalet er meget venlige. Jeg er meget tilfreds med min grå stær operation. Karakter 3,0

Bente

mere end et år siden

Det gik alt, alt for hurtigt, max 2 nimutter, der blev alene kigget i øjnene, ingen yderligere undersøgesler blev lavet, der blev ikke undersøgt med trækpapir i øjenkanten for at måle hvor vådt det kunne blive mhp diagnosen Mb Sjøgren.