Cookiedeklaration - Krak

COOKIEDEKLARATION

Indholdsfortegnelse

Cookies og andre lagringsteknologier

I denne policy forklarer vi, hvordan vi bruger cookies og hvilke valgmuligheder, du har i denne forbindelse. For behandling af de data, vi indsamler via cookies, henviser vi til vores privatlivspolitik.

Cookies er små tekststumper, der benyttes til at gemme oplysninger på internetbrowsere eller mobile enheder ved dit første besøg på et internetsted for at huske din enhed ved næste besøg. Andre teknologier, herunder oplysninger lagrede på din internetbrowser eller enhed, koder knyttede til din enhed og anden software benyttes til lignende formål. I denne databeskyttelsespolitik betegnes samtlige disse teknologier under ét "cookies".

Nu om dage benytter langt de fleste internetsteder cookies. I mange tilfælde er cookies uundværlige, hvis der skal leveres brugeroplevelser i en ordentlig kvalitet. Cookies er passive filer, der ikke kan indhente oplysninger lagrede på din enhed, overføre computervirus eller installere skadelig kode.

Hvad benytter vi cookies til?

Vi benytter cookies på Kraks internetsted til at undersøge og analyserevores brugeres adfærd med det formål at forbedre internetstedet og vise dem relevante reklamer samt for at kunne videregive din adfærd til vores partnere, så de også kan tilbyde dig relevante annoncer. Vi benytter cookies hvis du har en Krak-konto, benytter Krak-tjenester, herunder vores internetsted og applikationer, eller besøger andre internetsteder og applikationer, der benytter Krak-tjenester (herunder bedømmelser og andre Krak-teknologier). De oplysninger, vi indsamler, er anonyme. Det er derfor ikke muligt at indsamle personlige data fra disse.

Vi bruger cookies til følgende formål:

• Godkendelse sikring af at det er du som benytter din Krak-konto;
  • Sikkerhed beskyttelse af brugerkonti samt vores internetsted og tjenester i almindelighed;
  • Analyse analyse af brugen af vores internetsted med det formål at forbedre internetstedets funktioner og forbedre brugernes oplevelse;
  • Statistisk iudvikling af vores tjenester;
  • Reklame hjælp til at vise reklamer af relevans for dig;
  • Vi gemmer dine præferencer efter dit samtykke til hvordan vi kan bruge cookies.

Hvilke typer cookies benytter vi?

Nogle typer cookies kaldet sessionscookies gemmes kun på din enhed, så længe browseren er åben. Andre typer cookies kaldet faste cookies gemmes på din enhed i længere tid og når du vender tilbage til internetstedet, bliver cookien automatisk fornyet. I flere tilfælde placeres cookies fra Kraks partnere også på din enhed. Her er der tale om de såkaldte tredjepartscookies.

Førsteparts-cookies

Cookies oprettes af Krak, når du som bruger besøger vores websites. Krak placerer sessioncookies på din enhed, som derefter slettes, når du lukker din browser. Disse cookies benyttes til at:

• genkende enheden,
  • registrere, hvornår du besøger internetstedet,
  • identificere dine anmodninger, når du bruger websitet.

Vi gemmer ligeledes faste cookies. Disse cookies registrerer:

• hvor tit du besøger internetstedet,
  • hvor meget tid du tilbringer på internetstedet,
  • om du havner på internetstedet via en søgemaskine, et søgeord eller et link.

Cookies fra Kraks partnere (tredjepart)

Partnerne i Kraks reklamenetværk, blandt andet Google Analytics, benytter cookies, som kan blive gemt på din computer, når du besøger vores internetsted. Google Analytics indhenter oplysninger om brugen af internetstedet ved hjælp af cookies. Oplysninger indhentede vedrørende vores internetsted benyttes til at sammenstille rapporter om brugen af vores internetsted. Googles databeskyttelsespolitik kan ses på https://www.google.com/policies/privacy/.

Vi viser søgebaserede reklamer fra Google AdSense på vores internetsted. For at finde frem til dine præferencer bruger Google cookies til at spore din adfærd på vores website og på andre websites. Desuden kan medlemmer af Kraks partnerskan som f.eks. Adform og AppNexus gemme tredjeparts-cookies på Kraks internetsted.

Du kan administrere dine præferencer for brug af cookies på websitet ved at klikke på linket "Cookie-indstillinger".

Du kan se, slette eller tilføje interessekategorier knyttede til din browser samt styre tredjeparts-cookies, der gemmes af AdSense, ved at gå ind på https://adssettings.google.com. Du kan ligeledes framelde dig partnernetværks-cookies fra AdSense ved hjælp af de samme indstillinger eller benyttes Network Advertising Initiatives multiple cookie-frameldingstjeneste på https://optout.networkadvertising.org. De nævnte mekanismer bruger cookies selv. så hvis du sletter cookies på din browser, vil din framelding ikke blive vedligeholdt. Til at sikre, en framelding bliver vedligeholdt for en bestemt browser, kan du overveje brug af de Google-browser-plugins, der kan downloades på https://support.google.com/ads/answer/7395996.

Hvordan sletter eller deaktiverer man cookies?

Fremgangsmåden for at slette eller deaktivere cookies på din enhed afhænger af den benyttede browser. Hvis du benytter en pc, kan du slette cookies med tastaturgenvejen Ctrl+Skift+Delete.

Hvis det ikke fungerer, eller du benytter en Mac-computer, så følg vejledningen til den benyttede browser ved at følge disse links:

Husk, at hvis du vælger at blokere alle cookies, vil det påvirke funktionaliteten i mange af Kraks tjenester negativt.

Spørg endelig, hvis du har spørgsmål

Hvis du har spørgsmål vedrørende cookies, så stil dem til [email protected].

Vores cookies bruges på alle vores tilknyttede hjemmesider, der er angivet nedenfor.

• https://www.krak.dk/
  • https://map.krak.dk/
  • https://annoncering.krak.dk/
  • https://mit.krak.dk/
  • https://nettjek.krak.dk/
  • https://opdater.krak.dk/