Om Østerbro Dyreklinik

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlæge i København? På Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og såvel mennesker som kæledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i højsædet. Østerbro Dyreklinik i København er en alsidig og moderne klinik. Vi bestræber os på at skabe en behagelig og afslappet atmosfære i klinikken, hvor både patienter og ejere føler sig trygge og velkomne.

Dyrlæge i København med vægt på den gode atmosfære

For os er det vigtigt, at du føler, at dit kæledyr er i de bedste hænder, når du har brug for en dyrlæge i København, og derfor har vi altid hjertet med i vores arbejde – både overfor dyr og mennesker.

Klinikken tilbyder en bred vifte af behandlinger med særligt fokus på katte og hunde. Vi har egen operationsstue til rådighed, hvor vi bl.a. udfører standardoperationer som sterilisation og kastration af hund og kat, tandbehandlinger på flere niveauer, samt mere komplicerede indgreb som f.eks. øjenkirurgi, knæoperationer, operation mod for lang blød gange mm.

Desuden råder vi over et laboratorium, hvor vi selv kan foretage flere forskellige undersøgelser, samt eget røntgen og tandrøntgen.

Dyreklinik i København med dit kæledyr i fokus

Efter vores mening skal dit kæledyr altid have den bedst mulige behandling, og vi samarbejder derfor med eksterne laboratorier i både ind- og udland, ligesom vi henviser til nogle af de bedste specialdyrlæger i København og resten af Danmark, hvis der skulle opstå behov for mere avancerede undersøgelser eller behandlinger eller hospitalsophold. Heldigvis er det sjældent nødvendigt.

Som engageret dyrlæge i København har vi stort fokus på dit kæledyrs trivsel, og vi kommer derfor gerne med gode råd om din hunds eller kats ve og vel i forbindelse med en konsultation. Vi stræber i det hele taget efter at have en god kontakt til både dyr og mennesker, som besøger vores dyreklinik i København og opfatter os selv som dit dyrs “praktiserende læge”.

Billedgalleri

  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 1
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 2
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 3
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 4
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 5
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 6
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 7
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 8
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 9
  • Østerbro Dyreklinik Dyrlæge, København - 10

Østerbro Dyreklinik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnØsterbro Dyreklinik v/Lisbeth Egtved Larsen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:08-01-2012
CVR-nr:18114739
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche750000 Dyrlæger

Ledelse/Administration

Lisbeth Egtved LarsenFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Østerbro Dyreklinik

Laila K. Jensen

mere end et år siden

Vi har haft katte i mange år og været tilfredse med andre dyrlæger. Men både min mand og jeg var overvældede over engagementet her. Roligt, grundigt og fremfor alt en varm respekt for patienten, der matchede vor egen opfattelse af Feline, vor 16 år gamle hunkat. Undersøgelserne var tilbundsgående, og vi blev sat ind i sagerne.
Opfølgningen: Vi afventede prøvesvar fra Tyskland, der trak ud. Dyrlægen ringede dertil og rykkede (eget initiativ). Man går selvfølgelig og er nervøs, hvilket blev imødekommet fra hende – igen uopfordret - med en mail, der opdaterede os om den nye tidsramme. Og sandelig om ikke hun ringede os op om søndagen med de nys indkomne svar. Da jeg takkede for den ekstra service, var svaret: "Jeg var jo alligevel inde på klinikken og se til noget, så hvorfor skulle I gå en dag mere end nødvendigt og vente. Jeg ved, hvordan det er".
Her er den ekstra tid sat af. Sandelig en dyrlæge af Profession med omsorgsfuld patienthåndtering samt stor viden om ældre katte – men også dyrlæge af Passion. Det gør en forskel!

Mia Larsen

mere end et år siden

Jeg har fået undersøgt og behandlet min hund flere gange hos Lisbeth. Altid har jeg fået en top behandling og følt at jeg er blevet rådgivet bedst muligt. Betjeningen er omsogsfuld og professionel, hvilket er vigtigt for mig, når jeg afleverer min hund til operation. Jeg ville til hver en tid anbefale Østerbro Dyreklinik.

Mai Brennecke

mere end et år siden

Jeg var kunde nummer et i klinikken og må indrømme jeg er så fuldt ud tilfreds, fik god service og meget søde mennesker der ved hvordan man behandler dyr. Der blev vist stor omsorg for mig såvel som min lille killing. Jeg har ikke møde den varme før i mit nærområde og vil i fremtiden trygt kunne benytte Lisbeth og hendes personale. Endelig har jeg fundet dyrelæge jeg føler mig tryg ved og som jeg ved vil give mig og min kat den bedste behandling. En meget meget tilfreds kunde, der kun kan anbefale Østerbro dyreklinik videre.

Pernille

mere end et år siden

Jeg er meget glad for at komme hos Lisbeth.Selvom klinikken kun har ligget der i kort tid er det allerede et sted jeg vil anbefale med stort plus.Altid en meget stor hjælp,man går ikke derfra uden at fået en ordentlig forklaring og en sikkerhed for mig på at ens dyr er i meget gode hænder.Masser af ros til Lisbeth.Du er virkelig guld værd for mig.Besøg Østerbro Dyreklinik og er sikker på I ville give mig ret.

Juliane Axen

mere end et år siden

Jeg har været kunde hos Østerbro Dyreklinik siden jeg fik min hund i marts måned. Han havde en del skavanker og personalet har været helt formidable og taget sig godt af ham.

Kategorier

Alternative nummerformater

3221002132 21 00 213221 002132 210 021