Om firmaet

3D Syn ApS er en synstræningsklinik med speciale i at udmåle, diagnosticere og genoptræne samsynsproblemer ved hjælp af synstræning. Klinikken udfører neurooptometrisk synstræning, der er den nyeste form for synstræning efter...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
29 44 45...
Adresse

Anette Høgenhav

Grønlunds Alle 30

2610 Rødovre

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

3D Syn ApS er en synstræningsklinik med speciale i at udmåle, diagnosticere og genoptræne samsynsproblemer ved hjælp af synstræning. Klinikken udfører neurooptometrisk synstræning, der er den nyeste form for synstræning efter evidensbaserede tests og træningsmetoder.

Om Anette Høgenhav

Mit navn er Anette Høgenhav. Jeg er uddannet optometrist 1998, med en overbygning i neurooptometrisk synstræning fra Kraskin & Skeffington Institute i 2014.

I 2021 blev jeg godkendt til at starte certificering indenfor synstræning, under den amerikanske organisation COVD, det kræver mange års erffaring indenfor synstræning, før at man kan blive godkendt til denne certificering.

FCOVD certificeringen er et længere varende studieforløb, hvor synstræning bliver studeret på det højeste mulige niveau. Det afsluttes med en skriftlig og mundtlig eksamen i USA, der vurderes af et specialvalgt ekspertpanel indenfor synstræning.

Jeg brænder for at hjælpe dig eller dit barn med at forbedre samsynet, så symptomerne bliver mindre eller helt forsvinder.

3d Syn ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

3d Syn ApS

Omsætning

567 tkr

Afkastningsgrad

26.35 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra 3d Syn ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

3D SYN ApS

CVR-nr:

30529634

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

477810 Optikere

Startdato:

16-08-2007

Ledelse/Administration
Anette Haupt Høgenhav

Bestyrelsesformand

Jørgen Frederiksen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

29444528

29 44 45 28

2944 4528

29 444 528