Om firmaet

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner. Det vedtægtsmæssige formål er "at samle danske virksomheder inden for branchen, styrke sammenholdet...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 81 40...
Adresse

Ved Havnen 10

4780 Stege

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner. Det vedtægtsmæssige formål er "at samle danske virksomheder inden for branchen, styrke sammenholdet mellem disse og fremme branchens almene interesser". En anden vigtig funktion er opretholdelse af forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationale sammenhænge.

Generel beskrivelse

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner. Det vedtægtsmæssige formål er "at samle danske virksomheder inden for branchen, styrke sammenholdet mellem disse og fremme branchens almene interesser". En anden vigtig funktion er opretsholdelse af forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer, samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationalt sammenhæng. Der udveksles løbende erfaringer med tilsvarende nationale stålforeninger i Europa.

Stålforeningen blev stiftet i 1975 til dels som følge af Danmarks medlemskab af EF og det europæiske kul- og stålfælleskab. Det sidstnævnte er i dag overtaget af EU-kommissionen, der aktivt varetager den europæiske stålsektors interesser. Stålforeningen har idag 15 medlemsvirksomheder samt 72 filialer. EANnummersystemet over stål på lager i Danmark, som foreningen har oprettet, indeholder godt 13.000 enkeltnumre. I praksis er foreningen først og fremmest et forum for udveksling af synspunkter og information om aktuelle brancherelaterede emner.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

A/S P. Hatten & Co.

Omsætning

58 748 tkr

Afkastningsgrad

17.05 %

Antal ansatte

71

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra A/S P. Hatten & Co. findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AKTIESELSKABET P. HATTEN & CO

CVR-nr:

34683212

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 305 000

NACE-branche

467400 Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør

475400 Detailhandel med elektriske husholdningsapparater

467200 Engroshandel med metaller og metalmalme

Startdato:

20-10-1954

Ledelse/Administration
Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

55814014

55 81 40 14

5581 4014

55 814 014