Om A/S P. Hatten & Co.

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner. Det vedtægtsmæssige formål er "at samle danske virksomheder inden for branchen, styrke sammenholdet mellem disse og fremme branchens almene interesser". En anden vigtig funktion er opretholdelse af forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationale sammenhænge.

Generel beskrivelse

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner. Det vedtægtsmæssige formål er "at samle danske virksomheder inden for branchen, styrke sammenholdet mellem disse og fremme branchens almene interesser". En anden vigtig funktion er opretsholdelse af forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer, samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationalt sammenhæng. Der udveksles løbende erfaringer med tilsvarende nationale stålforeninger i Europa.

Stålforeningen blev stiftet i 1975 til dels som følge af Danmarks medlemskab af EF og det europæiske kul- og stålfælleskab. Det sidstnævnte er i dag overtaget af EU-kommissionen, der aktivt varetager den europæiske stålsektors interesser. Stålforeningen har idag 15 medlemsvirksomheder samt 72 filialer. EANnummersystemet over stål på lager i Danmark, som foreningen har oprettet, indeholder godt 13.000 enkeltnumre. I praksis er foreningen først og fremmest et forum for udveksling af synspunkter og information om aktuelle brancherelaterede emner.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

A/S P. Hatten & Co., Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

AKTIESELSKABET P. HATTEN & CO

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

20-10-1954

CVR-nr:

34683212

Selskabskapital

1305000

Omsætning

-

NACE-branche

467400 Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør, 475400 Detailhandel med elektriske husholdningsapparater, 467200 Engroshandel med metaller og metalmalme

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Rune West Pedersen

Direktør

Flemming Holst Østergaard Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Jens Thrane-Møller

Bestyrelsesmedlem

Hans Peter Sørensen

Bestyrelsesmedlem

Rune West Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Allan Malmos Jeppesen

Viser 4 af 6

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

38 091 tkr

Afkastningsgrad

1,63 %

Antal ansatte

75