Om A/S P. Hatten & Co.

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner. Det vedtægtsmæssige formål er "at samle danske virksomheder inden for branchen, styrke sammenholdet mellem disse og fremme branchens almene interesser". En anden vigtig funktion er opretholdelse af forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationale sammenhænge.

Generel beskrivelse

Stålforeningens medlemsvirksomheder leverer stål til dansk håndværk og industri. Stål i alle former, kvaliteter og dimensioner. Det vedtægtsmæssige formål er "at samle danske virksomheder inden for branchen, styrke sammenholdet mellem disse og fremme branchens almene interesser". En anden vigtig funktion er opretsholdelse af forbindelser til offentlige myndigheder og faglige organisationer, samt, at repræsentere branchen på møder i EU og i internationalt sammenhæng. Der udveksles løbende erfaringer med tilsvarende nationale stålforeninger i Europa.

Stålforeningen blev stiftet i 1975 til dels som følge af Danmarks medlemskab af EF og det europæiske kul- og stålfælleskab. Det sidstnævnte er i dag overtaget af EU-kommissionen, der aktivt varetager den europæiske stålsektors interesser. Stålforeningen har idag 15 medlemsvirksomheder samt 72 filialer. EANnummersystemet over stål på lager i Danmark, som foreningen har oprettet, indeholder godt 13.000 enkeltnumre. I praksis er foreningen først og fremmest et forum for udveksling af synspunkter og information om aktuelle brancherelaterede emner.

A/S P. Hatten & Co., Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAKTIESELSKABET P. HATTEN & CO
SelskabsformAktieselskab
Startdato:20-10-1954
CVR-nr:34683212
Selskabskapital1305000
Omsætning-
NACE-branche467400 Engroshandel med isenkram, varmeanlæg og tilbehør, 475400 Detailhandel med elektriske husholdningsapparater, 467200 Engroshandel med metaller og metalmalme

Ledelse/Administration

Rune West PedersenAdm. direktør
Flemming Holst Østergaard PedersenDirektør
Jens Thrane-MøllerBestyrelsesmedlem
Hans Peter SørensenBestyrelsesmedlem
Rune West PedersenBestyrelsesmedlem
Allan Malmos JeppesenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6