Om A2vent ApS

Et godt indeklima kommer ikke af sig selv. Det kommer af god ventilation, hvor luften inden døre bliver skiftet ud med frisk luft udefra, samtidig med at varmen stadig bliver inde i rummet. God ventilation er afgørende for et godt indeklima, der ikke bare er vigtigt for sundhed og komfort inden døre. I visse brancher udgør korrekt ventilation ligefrem en væsentlig sikkerhedsfaktor. Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ventilationsløsning, så kontakt os på tlf: 60198292.

Supplerende oplysninger

Hos A2Vent finder du et team af dedikerede specialister inden for ventilation. Vi arbejder hurtigt og professionelt og er vant til at udføre vores arbejde i mange forskellige omgivelser og under alle tænkelige forhold.

Vi har mere end 20 år erfaring. Vi laver ventilationsløsninger og taget os af, rensning, serviceeftersyn og vedligeholdelse af alle former for ventilationsanlæg til alle typer af brancher og hos private kunder.

Vores kunder ved, at vi altid leverer en ventilationsløsning af høj kvalitet, og at vi leverer til den aftalte tid. Derfor har vi heldigvis en lang række af tilfredse kunder.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • A2vent ApS Ventilator, ventilationsanlæg, Køge - 1
  • A2vent ApS Ventilator, ventilationsanlæg, Køge - 2

A2vent ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

A2Vent ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

02-09-2015

CVR-nr:

37065285

Selskabskapital

50000

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger, 332000 Installation af industrimaskiner og -udstyr

Ledelse/Administration

Direktør

Nicklas Andersen

Stifter

Nicklas Andersen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

6 763 tkr

Afkastningsgrad

14,21 %

Antal ansatte

11