Om AAB Vejle

AAB Vejle er en almen boligorganisation. Vi har lige omkring 4.248 boliger fordelt over hele Vejle. Der er boliger for enhver smag; ungdomsboliger, familieboliger og ældreboliger. Vi har mange forskellige typer lejligheder og huse. I almene boliger er der beboerdemokrati, og der er ingen som må tjene på huslejen. Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde, kan du gå ind på www.aabvejle.dk eller kigge forbi AAB Vejle. Så hjælper vi med at finde boligen, der passer lige til dig og dine ønsker.

Generel beskrivelse

AAB Vejle er en almen boligorganisation.

Vores øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet består af næsten alle afdelingsbestyrelsesmedlemmer fra de enkelte afdelinger. Afdelingsbestyrelsesmedlemmer vælges af beboerne mellem beboerne i hver enkelt afdeling.

Repræsentantskabet vælger en hovedbestyrelse, der har den overordnede ledelse af boligforeningen og dens afdelinger. Hovedbestyrelsen er ansvarlig for driften, herunder at det sker i overensstemmelse med gældende regler.

Til varetagelse af den daglige drift ansætter hovedbestyrelsen en ledergruppe. Ledergruppen ansætter personale til af løse diverse opgaver forbundet med den daglige drift.

Billedgalleri

  • AAB Vejle Almennyttige boligselskaber, Vejle - 1
  • AAB Vejle Almennyttige boligselskaber, Vejle - 2
  • AAB Vejle Almennyttige boligselskaber, Vejle - 3
  • AAB Vejle Almennyttige boligselskaber, Vejle - 4
  • AAB Vejle Almennyttige boligselskaber, Vejle - 5
  • AAB Vejle Almennyttige boligselskaber, Vejle - 6

AAB Vejle, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

AAB Vejle

Selskabsform

Forening

Startdato:

16-04-1964

CVR-nr:

40103414

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

682010 Almennyttige boligselskaber, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration