Om firmaet

Hos Aabybro Dyrehospital tilbyder vi dyrlægehjælp af høj faglig kvalitet og lægger stor vægt på, at vores firbenede patienter og deres ejere føler sig godt tilpas og i trygge hænder. Vi foretager almindelige...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 24 10...
Adresse

Østergade 54

9440 Aabybro

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hos Aabybro Dyrehospital tilbyder vi dyrlægehjælp af høj faglig kvalitet og lægger stor vægt på, at vores firbenede patienter og deres ejere føler sig godt tilpas og i trygge hænder. Vi foretager almindelige sundhedsundersøgelser, vaccinationer samt operationer, og vi råder over avanceret udstyr indenfor røntgen, narkose og laboratorium. Vi har også en udkørende praksis, hvor vi især kører ud til heste. På vores hjemmeside, har vi en webshop, hvor du bl.a. kan købe katte- og hundefoder.

Døgnvagt

Ved behov for dyrlægeassistance uden for telefontiden oplyses vagthavende dyrlæge på telefonen. Hvis vi ikke selv har vagten, stiller telefonen automatisk om til vagthavende dyrlæge.

Vagthavende dyrlæge kan træffes på 98 24 10 47.

Aabybro Dyrehospital ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Aabybro Dyrehospital ApS

Omsætning

2 749 tkr

Afkastningsgrad

20.71 %

Antal ansatte

7

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Aabybro Dyrehospital ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AABYBRO DYREHOSPITAL ApS

CVR-nr:

32886175

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

375 000

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Startdato:

27-04-2010

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

98241047

98 24 10 47

9824 1047

98 241 047