Om Aagaard & Enemark ApS

Aagaard & Enemark er et energisk el-firma, som udfører stort set alle el opgaver lige fra ophængning af en lampe eller tilslutning af en vaskemaskine til fremstilling og programmering af styretavler til større maskinanlæg. Vi tilbyder totalløsninger og rådgivning af solcelle anlæg. Ønsker du tilbud og mere information, skal du endelig kontakte os.

Generel beskrivelse

Aagaard & Enemark blev startet i år 2000 af Claus Aagaard og Lars Enemark. I starten blev firmaet drevet fra privat adresse, hvor den nybyggede garage blev lavet om til værksted og fyldt med el-materiale.

Da vi på et tidspunkt ikke længere kunne følge med til at lave de opgaver, vi fik ind og begyndte at ansætte flere medarbejdere, blev pladsen for trang. Så vi købte JCI el-teknik på Industrivej 26 i Gram, hvorfra vi i dag driver firmaet, dog stadig med et lager i Skrydstrup ved Vojens.

Aagaard & Enemark beskæftiger pt. 8 elektrikere heraf 2 med programmerings baggrund samt 2 freelance elektrikere. Så med en godt sammentømret og fleksibel medarbejderstab vil vi tilpasse os vores kunders behov for også i fremtiden at kunne yde en høj service.

Aagaard & Enemark ApS' valgte links

Aagaard & Enemark ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAAGAARD & ENEMARK ApS, AUT. EL-INSTALLATØR
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:24-05-2000
CVR-nr:25444280
Selskabskapital125000
Omsætning-
NACE-branche432100 El-installation

Ledelse/Administration

Lars EnemarkDirektør