Om Aalborg Bedemand - Per Elsvold

Aalborg Bedemand hjælper med rådgivning og assistance i forbindelse med dødsfald, begravelse og kremering. Det kan være svært at overskue alle de praktiske ting i den svære stund, men vi kan hjælpe med alt fra dødsanmeldelsen til kister og blomster, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Aalborg Bedemand

· Sørger for det praktiske arbejde med at arrangere bisættelsen/begravelsen, efter samtale med de pårørende. En samtale hvor bedemanden kommer hjem til de pårørende, hvor de nødvendige underskrifter på diverse dokumenter skal på plads.

· Afhenter dødsattest.

· Anmelder dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, og sørger for at skifteretten, folkeregistret og de sociale myndigheder underrettes.

· Udfylder og ordner alle nødvendige papirer og anmeldelser. F.eks. dødsanmeldelse, ansøgning om begravelseshjælp og efterlevelseshjælp hos det offentlige, fuldmagter til ansøgning om eventuel begravelseshjælp hos Dansk Ligbrændingsforeninng, Syge- forsikringen Danmark, fagforening o.s.v.

· Aftaler højtideligheden med præsten og henviser de pårørende til en samtale med præsten, såfremt der er tale om medlemskab af den danske folkekirke.

· Hvis der ikke er medlemskab af den danske folkekirke, kan de pårørende eller bedemanden arrangere en borgerlig bisættelse.

· Tager kontakt til sygehus eller plejehjem for aftale om afhentning af afdøde.

· Tager kontakt til kirke, begravelsesvæsen, kirkegård og krematorium, hvor bestillinger afgives.

· Træffer aftaler med blomsterhandler, bogtrykker, aviser, stenhugger, kaffebord, bespisning og hvad de pårørende måtte have af ønsker.

· Afhenter og aftaler urnens anbringelse med de pårørende og kirkegården. Søger eventuelt kirkeministeriet om tilladelse til spredning af asken over åbent hav.

· Sørger for betaling (udlæg) for rekvirerede ydelser fra leverandører og offentlige institutioner, for endeligt at udskrive en faktura til de pårørende, hvor eventuel begravelseshjælp bliver modregnet.

Aalborg Bedemand - Per Elsvolds valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 1
  • Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 2
  • Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 3
  • Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 4
  • Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 5

Aalborg Bedemand - Per Elsvold, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

AALBORG BEDEMAND ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

01-07-1997

CVR-nr:

20227508

Selskabskapital

125000

Omsætning

-

NACE-branche

960300 Bedemænd og begravelsesvæsen, 451110 Engroshandel med personbiler, varebiler og minibusser

Ledelse/Administration

Direktør

Per Elsvold

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 639 tkr

Afkastningsgrad

5,41 %

Antal ansatte

2