Om Absalon Hvidevarer

Absalon Hvidevarer tilbyder salg og reparationer på alle typer og mærker af hårde hvidevarer. Firmaet er en lille velrenommeret dynamisk servicevirksomhed med høj faglig standard og med mange års erfaring. Dette er grundlaget for, at vi kan tilbyde vore kunder en optimal service til fordelagtige priser.

Kongevejens bedste service!

Når skaden er sket på dine hårde hvidevarer, er mange i tvivl, om det kan betale sig at reparere det, eller om det bedre kan betale sig at investere i et helt nyt produkt.

I de fleste tilfælde hvor vi rykker ud, kan skaden udbedres hurtigt og uden de store udgifter. Med mere end 30 års erfaring i reparation af hårde hvidevarer, har vi set de fleste fejl, der kan opstå. Vi har stor faglig viden, og en professionel tilgang til opgaverne. Når du oplever problemer med dine hårde hvidevarer, er det vigtigt at handle hurtigt, så skaden ikke forværres.

Vi har altid et bredt udvalg af reservedele på lager. Før vi kører ud til dig, pakker vi bilen, så vi nemt og hurtigt kan erstatte dine defekte komponenter, når skaden er sket. Vi har de nødvendige reservedele til alle de kendte mærker med i vores servicevogn. Det er til mærker som Bosch, Siemens, Voss, Electrolux, AEG, Miele, osv.

Absalon Hvidevarer er en mindre servicevirksomhed. Vi er dynamiske og kan tilbyde vores kunder en høj faglig standard til fordelagtige priser. Vores størrelse betyder, at vi også er afhængig af at levere et højt serviceniveau hver eneste gang, så kunderne er tilfredse.

Absalon Hvidevarers valgte links

Billedgalleri

  • Absalon Hvidevarer Hårde hvidevareservice, Rudersdal - 1
  • Absalon Hvidevarer Hårde hvidevareservice, Rudersdal - 2
  • Absalon Hvidevarer Hårde hvidevareservice, Rudersdal - 3

Absalon Hvidevarer, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAbsalon Hvidevarer V/Niels Barrett
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:07-11-1989
CVR-nr:13633045
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche952200 Reparation af husholdningsapparater og redskaber til hus og have

Ledelse/Administration

Niels James BarretFuldt ansvarlig deltager

Bedømmelser om Absalon Hvidevarer

Ekelund

mere end et år siden

Kommer når man ringer
Laver et godt arbejde
Har altid gode råd
Rimelige priser
og altid med et smil og godt humør

Alternative nummerformater

4051191740 51 19 174051 191740 511 917