Om Advokat Reinwald

Advokat Reinwald er Familieadvokaterne i Vejle og Kolding med lokale kontorer og med speciale i skilsmisse, bodeling, samværssager, forældremyndighed og børns bopæl. Vi har advokater med særlig ekspertise i rådgivning om testamenter, dødsbobehandling, bobestyrer dødsboer, private skifter, fremtidsfuldmagter og ægtepagter samt køb og salg af hus.

Yderligere information

Vores familieadvokater har stor erfaring i at få løst alle problemstillinger ved skilsmissen – både når det gælder uenigheden om børnene, og når det gælder opgørelsen af økonomien i bodelingssagen. Vi har stor erfaring i at hjælpe med at finde forligsmæssige løsninger i sagerne om børnenes samvær, bopæl, forældremyndighed og hjælper ofte vores klienter i sagerne ved Familieretshuset samt med at føre sagen i Familieretten, Retten og Landsretten, når sagen er gået helt i hårdknude. Er der så stor uenighed om bodelingen og økonomien ved skilsmissen eller samlivsophævelsen, at sagen skal i Skifteretten har vi advokater med speciale i bodelinger, som kan hjælpe dig og repræsentere dig i Skifteretten.

Dødsbobehandling og rådgivning om testamenter, arveforhold og fremtidsfuldmagter har vi advokater med særlig ekspertviden i. Vi kan hjælpe arvinger med at fordele arven korrekt ved dødsbobehandlingen og hjælpe med boopgørelsen til Skifteretten, ligesom vi kan hjælpe med at få udarbejdet et personligt testamente og fremtidsfuldmagt, så du er sikret både ved død og ved sygdom.

Derudover har vi advokater med særligt speciale indenfor sagsområderne tvangsfjernelser, børnebortførelser og strafferet/forsvarsadvokater.

Vi har faste og gennemsigtige priser, som tillige fremgår af vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om vores sagsområder og få vejledning.

Det er altid gratis at ringe og få en uforpligtende indledende snak med vores familieadvokater – så tøv ikke med at ringe til os på 7640 5510 – vi står altid klar til at rådgive dig.

Vi er trekantområdets førende familieretskontor med en specialistviden opbygget over 20 år i alt om rådgivning indenfor alle de juridiske aspekter af privatlivet og familien.

Læs mere om de enkelte advokaters kompetencer på vores hjemmeside advokatreinwald.dk<https://www.advokatreinwald.dk/>

Du kan altid ringe og få en gratis snak med Familieadvokaten i Vejle – læs mere på<https://www.advokatreinwald.dk/>

familieadvokatenivejle.dk<https://www.advokatreinwald.dk/>

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 1
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 2
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 3
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 4
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 5
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 6
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 7
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 8
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 9
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 10
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 11
 • Advokat Reinwald Advokat, Vejle - 12

Advokat Reinwald, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Advokat Reinwald

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-06-2011

CVR-nr:

25674065

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Britt Reinwald Schmidt

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

11