Om Advokatfirmaet Birgit Thomsen

Advokatfirmaet Birgit Thomsen servicerer såvel erhvervsvirksomheder som privatpersoner med tilknytning til lokalområdet, men også virksomheder og personer udenfor lokalområdet, som ønsker at trække på vor internationale erfaring og ekspertise. Vores målsætning er at yde Deres virksomhed eller Dem personligt en kvalificeret, effektiv og personlig service indenfor de grundlæggende juridiske områder til en gennemskuelig pris.

Generel beskrivelse

At stort ikke altid er bedst, erfarer mange af os, når vi forsvinder i de store sagsstakke.

Advokatfirmaet Birgit Thomsen blev etableret den 1. november 2002 som en modreaktion på de mange store sammenlægninger indenfor advokatbranchen, som fjernede advokaten fra sit lokale miljø.

Baggrunden for etableringen var en fast tro på, at Padborg-området er basis for et godt miljø for en advokatvirksomhed, som prioriterer rådgivning i det grænsenære område, med de særlige problemstillinger, som findes her, og som har et indgående kendskab til lokal mentalitet.

Som de fleste andre virksomheder her i Padborg-området er kontoret internationalt orienteret, og vi arbejder både for udenlandske klienter, som har brug for hjælp i Danmark og danske klienter som har brug for hjælp i udlandet.

Vi servicerer såvel erhvervsvirksomheder som privatpersoner med tilknytning til lokalområdet, men også virksomheder og personer udenfor lokalområdet, som ønsker at trække på vor internationale erfaring og ekspertise.

Vores målsætning er at yde Deres virksomhed eller Dem personligt en kvalificeret, effektiv og personlig service indenfor de grundlæggende juridiske områder til en gennemskuelig pris. Vi tilbyder Dem et overslag over de omkostninger, der er forbundet med en konkret opgave, forud for opgavens udførelse.

Vi lægger vægt på effektivitet i sagsbehandlingen, således at sagerne ikke trækker unødvendigt ud.

Skulle De kontakte os med en opgave, som ligger udenfor vores ekspertise, har vi et godt kontaktnet til såvel danske som udenlandske advokater, således at en opgave altid vil blive løst på bedst mulig måde.

Advokatfirmaet Birgit Thomsens valgte links

Advokatfirmaet Birgit Thomsen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAdvokatfirmaet Birgit Thomsen
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-11-2002
CVR-nr:26844142
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Birgit ThomsenFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

7467264074 67 26 407467 264074 672 640