Om Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokater

Elise Quaade har meget stor erfaring med at føre retssager inden for det socialretlige område, særligt vedrørende tvangsmæssige indgreb i forhold til børn og voksne. Hun har endvidere specialiseret sig inden for familieret og varetager sager om skilsmisse, forældremyndighed, samværssager mv. Elise har også indgående kendskab til arbejdsskadesager, både fra sit arbejde i Arbejdsskadestyrelsen og Ankestyrelsen, ligesom hun har ført sager inden for dette område hos Kammeradvokaten.

Baggrund

Homann Advokater blev i den nuværende konstellation etableret den 1. april 2007. Der er tale om indgåelse af et samarbejde mellem forskellige advokatfirmaer, som har eksisteret i mange år. Formålet med samarbejdet er en fælles udvikling med henblik på dygtiggørelse og effektivisering og i øvrigt servicering af større klienter. Kontoret er ved den seneste sammenslutning vokset betydeligt, og beskæftiger nu mere end 50 personer, heraf 25 advokater og jurister.

Målsætningen har altid været at yde erhvervsretlig rådgivning af høj kvalitet, ligesom vi inden for det privatretlige område har indgående kendskab til udlændingeret og strafferet. Vi søger at opnå vore mål ved en høj prioritering af juridiske kvalifikationer og ved en løbende udvikling af kompetence.

Samtidig holder vi fast i nogle helt grundlæggende værdier, som altid har været og skal være centrale for advokater.

Vi er uafhængige i den forstand, at vi ikke er en integreret del af en advokatkæde eller i øvrigt underlagt udenforstående indflydelse.

Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokaters valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokater, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Advokatfirmaet Elise Quaade

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

22-08-2014

CVR-nr:

35968830

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Elise Deborah Quaade

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-