Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokater logo

Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokater

Om firmaet

Elise Quaade har meget stor erfaring med at føre retssager inden for det socialretlige område, særligt vedrørende tvangsmæssige indgreb i forhold til børn og voksne. Hun har endvidere specialiseret sig inden for familieret og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 36 70...
Adresse

Amagertorv 11

1160 København K

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Elise Quaade har meget stor erfaring med at føre retssager inden for det socialretlige område, særligt vedrørende tvangsmæssige indgreb i forhold til børn og voksne. Hun har endvidere specialiseret sig inden for familieret og varetager sager om skilsmisse, forældremyndighed, samværssager mv. Elise har også indgående kendskab til arbejdsskadesager, både fra sit arbejde i Arbejdsskadestyrelsen og Ankestyrelsen, ligesom hun har ført sager inden for dette område hos Kammeradvokaten.

Baggrund

Homann Advokater blev i den nuværende konstellation etableret den 1. april 2007. Der er tale om indgåelse af et samarbejde mellem forskellige advokatfirmaer, som har eksisteret i mange år. Formålet med samarbejdet er en fælles udvikling med henblik på dygtiggørelse og effektivisering og i øvrigt servicering af større klienter. Kontoret er ved den seneste sammenslutning vokset betydeligt, og beskæftiger nu mere end 50 personer, heraf 25 advokater og jurister.

Målsætningen har altid været at yde erhvervsretlig rådgivning af høj kvalitet, ligesom vi inden for det privatretlige område har indgående kendskab til udlændingeret og strafferet. Vi søger at opnå vore mål ved en høj prioritering af juridiske kvalifikationer og ved en løbende udvikling af kompetence.

Samtidig holder vi fast i nogle helt grundlæggende værdier, som altid har været og skal være centrale for advokater.

Vi er uafhængige i den forstand, at vi ikke er en integreret del af en advokatkæde eller i øvrigt underlagt udenforstående indflydelse.

Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokaters valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokater

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Advokatfirmaet Elise Quaade Homann Advokater findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Advokatfirmaet Elise Quaade

CVR-nr:

35968830

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

22-08-2014

Ledelse/Administration
Elise Deborah Quaade

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

33367043

33 36 70 43

3336 7043

33 367 043