Advokatfirmaet Højbjerg ApS logo

Advokatfirmaet Højbjerg ApS

Om firmaet

Advokatfirmaet Højbjerg ApS i Herning er stærkt specialiseret i privatret med rådgivning af alle typer kunder inden for private forhold, herunder også deres erhvervsforhold og forholdet mellem det private og erhvervsforholdet....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
70 11 43...
Adresse

Torvet 6, 1. sal.

7400 Herning

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Advokatfirmaet Højbjerg ApS i Herning er stærkt specialiseret i privatret med rådgivning af alle typer kunder inden for private forhold, herunder også deres erhvervsforhold og forholdet mellem det private og erhvervsforholdet. Rådgivning i privatret vedrører alt i familien. Det kan f.eks. handle om arv, skilsmisse, bodeling, testamente, dødsbo eller generationsskifte.

Vi er samtidig et kontor med mange retssager og har stor erfaring med at løse konflikter og gå i Retten.

God rådgivning skal være værdiskabende og foregå i øjenhøjde med dig som kunde.

Som professionelle advokater hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning, hvad enten du skal bestemme, hvem der skal arve dig eller have delt i forbindelse med en skilsmisse eller død. For os er det vigtigt, at vi yder en hurtig og effektiv advokatindsats med en god personlig juridisk rådgivning.

Livet går ofte sine egne veje. Derfor er det vigtigt at forebygge utilsigtede økonomiske udfordringer og/eller uoverensstemmelser. Vi arbejder proaktivt for juridisk at få dine mål ført ud i livet.

Ofte består opgaven i at forebygge kommende problemer, andre gange hjælper vi med at løse opståede konflikter bedst muligt.

Advokatfirmaet Højbjerg ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Advokatfirmaet Højbjerg ApS

Omsætning

3 347 tkr

Afkastningsgrad

22.35 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Advokatfirmaet Højbjerg ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ADVOKATFIRMAET HØJBJERG ApS

CVR-nr:

32347479

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

20-12-2013

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

70114300

70 11 43 00

7011 4300

70 114 300