Om Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen er et mellemstort advokatfirma i Tønder. Advokatfirmaet blev etableret i 1980 i Tønder af Karen Marie Hansen og Anders C. Hansen. Siden 1980 har advokatfirmaet beskæftiget sig med bolighandel - og vi sælger boliger i hele sydjylland navnlig i den vestlige del. Vi er et advokatfirma, der vurderer, sælger og rådgiver indenfor bolighandel.

Vores privatafdeling varetager alle de juridiske aspekter i forbindelse med familie og bolig. Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er at tage udgangspunkt i den enkelte familie, da ikke to familiesituationer er ens. Samtidig er det vigtigt for os, at vores kunder forstår de forskellige juridiske problemstillinger, som familien står over for. Derfor lægger vi vægt på at gøre vores rådgivning så forståelig og gennemskuelig som overhovedet muligt.

Vores erhvervsafdeling rådgiver virksomheder fra hele landet. Vi tilbyder juridisk rådgivning inden for alle aspekter af erhvervslivet, lige fra dagligt drift til generationsskifte. Vi har endvidere bred erfaring i formidling af juridisk sagsbehandling i Tyskland. Firmaet fungerer ligeledes som Vertrauensanwalt for Forbundsrepublikken Tyskland.

Vi tilstræber, at være personlige rådgivere med tæt løbende kontakt til kunden og lægger vægt på tillid, kommunikation i et sprog, der er til at forstå samt forståelse. Vore værdier er: kunden i centrum - gensidig respekt - dialog - kvalitet og faglig rådgivning - resultatskabende adfærd - samarbejde - effektiv sagsbehandling.

Vores advokatfirma er kendetegnet ved, at der inden for de enkelte retsområder er specialister, der yder en tilbundsgående rådgivning. Uanset om de bagvedliggende regler er komplicerede og skrevet i et sprog, der kan være svært at forstå, bestræber vi os på at tilbyde rådgivning i øjenhøjde.

Kontakt os på telefon 7472 3900 eller skriv en e-mail [email protected]. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS' valgte links

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn-
Selskabsform-
Startdato:-
CVR-nr:-
Selskabskapital-
Omsætning-
NACE-branche

Ledelse/Administration

Bedømmelser om Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS

Alternative nummerformater

7472390074 72 39 007472 390074 723 900