Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS logo

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS

Om firmaet

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen er et mellemstort advokatfirma i Tønder. Advokatfirmaet blev etableret i 1980 i Tønder af Karen Marie Hansen og Anders C. Hansen. Siden 1980 har advokatfirmaet beskæftiget sig med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 72 39...
Adresse

Kogade 3

6270 Tønder

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen er et mellemstort advokatfirma i Tønder. Advokatfirmaet blev etableret i 1980 i Tønder af Karen Marie Hansen og Anders C. Hansen. Siden 1980 har advokatfirmaet beskæftiget sig med bolighandel - og vi sælger boliger i hele sydjylland navnlig i den vestlige del. Vi er et advokatfirma, der vurderer, sælger og rådgiver indenfor bolighandel.

Vores privatafdeling varetager alle de juridiske aspekter i forbindelse med familie og bolig. Vi er bevidste om, hvor vigtigt det er at tage udgangspunkt i den enkelte familie, da ikke to familiesituationer er ens. Samtidig er det vigtigt for os, at vores kunder forstår de forskellige juridiske problemstillinger, som familien står over for. Derfor lægger vi vægt på at gøre vores rådgivning så forståelig og gennemskuelig som overhovedet muligt.

Vores erhvervsafdeling rådgiver virksomheder fra hele landet. Vi tilbyder juridisk rådgivning inden for alle aspekter af erhvervslivet, lige fra dagligt drift til generationsskifte. Vi har endvidere bred erfaring i formidling af juridisk sagsbehandling i Tyskland. Firmaet fungerer ligeledes som Vertrauensanwalt for Forbundsrepublikken Tyskland.

Vi tilstræber, at være personlige rådgivere med tæt løbende kontakt til kunden og lægger vægt på tillid, kommunikation i et sprog, der er til at forstå samt forståelse. Vore værdier er: kunden i centrum - gensidig respekt - dialog - kvalitet og faglig rådgivning - resultatskabende adfærd - samarbejde - effektiv sagsbehandling.

Vores advokatfirma er kendetegnet ved, at der inden for de enkelte retsområder er specialister, der yder en tilbundsgående rådgivning. Uanset om de bagvedliggende regler er komplicerede og skrevet i et sprog, der kan være svært at forstå, bestræber vi os på at tilbyde rådgivning i øjenhøjde.

Kontakt os på telefon 7472 3900 eller skriv en e-mail advo@tonder-advo.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApSs valgte links

Bedømmelser

S

Søren Nissen Nielsen

Mere end et år siden

Vi oplevede en overordentlig kompetent håndtering af hele forløbet.
Effektiv sagsbehandling med en ...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS

Omsætning

6 542 tkr

Afkastningsgrad

35.14 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ADVOKATFIRMAET KAREN MARIE & ANDERS C.HANSEN ADVOKATANPARTSSELSKAB

CVR-nr:

31489903

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

16-06-2008

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

74723900

74 72 39 00

7472 3900

74 723 900