aps 

gav 574 virksomheder i dette område

Edk+ ApS

Vordingborgvej 158G4681 Herfølge

Revisionsfirmaet René R. Andersen

Bjernedevej 124180 Sorø
logo

Revision af enkeltmandsvirksomheder, interessent selskaber, privatpersoner og ApS selskaber, under forudsætning af at revisionspligten er fraskrevet - og i øvrigt efter aftale.

Revisionsfirmaet Jan Kristensen

Transformervej 292860 Søborg
logo

Revisionsfirmaet Jan Kristensen beskæftiger i alt otte medarbejdere med forskellig relevant uddannelse og erfaring. Vi kan tilbyde fordelene ved det lille firma med den personlige kontakt og engagement, og der er altid nogen, der tager telefonen og kan hjælpe dig videre, når en sag kræver det. Vi lægger vægt på at give vore kunder en god service og en professionel og individuel rådgivning på et fagligt højt niveau til konkurrencedygtige priser.

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS

Kogade 3, 1 sal. sal., 3 sal. sal.6270 Tønder
logo

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen er et mellemstort advokatfirma i Tønder. Advokatfirmaet blev etableret i 1980 i Tønder af Karen Marie Hansen og Anders C. Hansen. Siden 1980 har advokatfirmaet beskæftiget sig med bolighandel - og vi sælger boliger i hele sydjylland navnlig i den vestlige del. Vi er et advokatfirma, der vurderer, sælger og rådgiver indenfor bolighandel.

Ans Vognmandsforretning / Demstrup Autotransport

Blåbærvej 68643 Ans By
logo

Ans Vognmandsforretning varetager en bred vifte af opgaver, heriblandt vognmandskørsel, knust beton/asfalt, jord, sand, blokvogn samt containerkørsel. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon eller mail.

Lægehuset Ans I/S

Teglgade 238643 Ans By
logo

Ans Lægehus er smukt beliggende ved Tange Sø, tæt på Fårvang, Rødkærsbro og Kjellerup. Lægepraksis dækker desuden et stort opland eks. Iller, Sahl, Grauballe, Nørskovlund, Gjern, Sjørslev, Levring og Lemming. Ans Lægehus er en kompagniskabspraksis med 5 læger, 2-3 uddannelseslæger, 3 sygeplejersker samt 2 sekretærer. Der er på vilkårlige dage lægestuderende i huset.

Ann Klip

(5)

Københavnsvej 283650 Ølstykke
logo

Ann Klip tilbyder den bedste service og professionel behandling af dit hår. Ring for mere information.

Ans Kro aps

Vestre Langgade 58643 Ans By
logo

Ans Kro har åbent alle dage og tilbyder A la Carte og Mad ud af Huset. Vi er behjælpelige med at arrangere bryllupper, konfirmationer, receptioner og fødselsdage, mv.

Tæppelageret i Ans A/S

Østre Langgade 48643 Ans By
logo

Gratis opmåling, tilbud og levering. Montering udføres til aftalt pris af faglærte montører. Og vi kommer gerne i hjemmet og viser prøver. Alt i gulvbelægning - tæpper, trægulve, laminatgulve, vinyl, linoleum og vådrumsvinyl til både private og erhvervskunder. Vi laver opgaver mellem 1 og 2000 m² og gerne mere hvis det er nødvendigt! Stort udvalg i afpassede tæpper, voksduge og diverse tilbehør som alu- skinner, lister m.m.

Winther Bogføring

Højvang Nord 866580 Vamdrup
logo

Har du en mindre virksomhed, og er du faret vild i papirjunglen? Få mere tid til det, der er indtægtsgivende for virksomheden - og lad Winther Bogføring tage sig af bogholderiet. Regnskabsprogrammer AirBoss, Uniconta og Economic.

Kiropraktorerne i Varde

Markedspladsen 256800 Varde
logo

Kiropraktorerne Jacob Fløe Aaskov, Ann Plews og Lars B. Madsen.Konsultationen hos os begynder altid med en grundig sygehistorie, hvor vi prøver at finde frem til alle de faktorer, der kan være medvirkende til patientens symptomer.Ventetiden for at få behandling hos os holdes på et minimum. Både tidligere og nye patienter vil næsten altid kunne få tid til konsultation senest dagen efter, de har kontaktet klinikken.

AN Service

Grubbemøllegyden 205600 Faaborg
logo

40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget. Speciale i udskiftning af døre og vinduer. Kontakt os for nærmere forespørgsler.

Anns Høreklinik

Hønseringen 117190 Billund

An Rengøring

Brunevang 54, st. sal. th2610 Rødovre

Ann-Christine Hellerup Brandt

Bispelundvej 828330 Beder

Samtalerummet Ved Ann Birkekær

Musaq 113905 Nuussuaq

Kjellerup-Ans Begravelsesforretning

Vestergade 208620 Kjellerup

Sapore-Smag v/Ann-Karina Mårtensen

Høje Gladsaxe Torv 2A2860 Søborg

An Invest ApS

Søndre Badevej 6E, 1. sal. 54600 Køge

Billard Klubben Ans

Søndermarksgade 148643 Ans By

Ans Taxi ApS

Præstevangen 168643 Ans By

AN Emballage ApS

Herredsvejen 2059500 Hobro

Blue An Green

Hesselbjergvej 94281 Gørlev

Raaby & Rosendal Ans El ApS

Ødumvej 68370 Hadsten

An 2022 Holding ApS

Lerhøj 182880 Bagsværd