Advokatfirmaet Kromann Nielsen logo

Advokatfirmaet Kromann Nielsen

Om firmaet

Advokatfirmaet Kromann Nielsen har særlig fokus på rådgivning og bistand til erhvervskunder, fast ejendom og byggeri. Advokatfirmaet bistår erhvervsvirksomheder ved opstart af virksomhed, stiftelse af selskab, udfærdigelse af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
54 78 11...
Adresse

Torvet 5

4930 Maribo

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Advokatfirmaet Kromann Nielsen har særlig fokus på rådgivning og bistand til erhvervskunder, fast ejendom og byggeri. Advokatfirmaet bistår erhvervsvirksomheder ved opstart af virksomhed, stiftelse af selskab, udfærdigelse af kontrakter, virksomhedsoverdragelse, bestyrelsesarbejde, retssagsbehandling, inkasso og andre erhvervsrelaterede emner.

Mere om

Rådgivning ifbm køb og salg af fast ejendom, herunder bistand ved gennemførelse af retssager om mangler, herunder forsikringssager og bistand ved nybyggeri er et andet af firmaets kerneområder. Gennem en årerække har advokat Lonnie Kromann Nielsen været bestyrelsesmedlem i foreningen Danske BOLIGadvokater.

Endelig er et af firmaets kerneområder rådgivning og bistand til håndværksvirksomheder i sager om entrepriseret, byggeri og udbud samt rådgivning og bistand til ingeniører og arkitekter samt offentligretlige organer om udbudsret, herunder udarbejdelse af udbudsmateriale (EU-udbud, Tilbudslov) og gennemførelse af udbud.

Advokatfirmaet Kromann Nielsens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Advokatfirmaet Kromann Nielsen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Advokatfirmaet Kromann Nielsen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Advokatfirmaet Kromann Nielsen

CVR-nr:

38186825

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

16-11-2016

Ledelse/Administration
Lonnie Kromann Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

54781100

54 78 11 00

5478 1100

54 781 100