Advokatfirmaet Lone Horup logo

Advokatfirmaet Lone Horup

Om firmaet

Advokatfirmaet Lone Horup har til huse i Risskov ved Århus. Firmaet har specialiseret sig inden for køb og salg af fast ejendom, boligadvokat & rådgivning, retssager inden for det sundhedsfaglige område, familieret såsom...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 17 54...
Adresse

Birkevej 24

8240 Risskov

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser
Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Advokatfirmaet Lone Horup har til huse i Risskov ved Århus. Firmaet har specialiseret sig inden for køb og salg af fast ejendom, boligadvokat & rådgivning, retssager inden for det sundhedsfaglige område, familieret såsom testamenter og ægtepagter, arv og dødsbo, bopæl og samvær og skilsmisseadvokat rådgivning. Personskadeerstatning og relaterede retssager i forbindelse med ulykker m.v. Målsætningen er at være professionel og uafhængig rådgivning af høj kvalitet i tæt kontakt med vore klienter.

Generel beskrivelse

Kompetencer

Advokatfirmaet tilbyder juridiske løsninger i sager for privatpersoner og virksomheder.

Advokatfirmaet varetager tilrettelæggelse og førelse af alle former for retssager og voldgiftssager indenfor de nedennævnte særlige og almindelige kompetencer.

Vi rådgiver altid private klienter om muligheden for at opnå offentlig retshjælp, fri proces eller retshjælpsdækning via forsikring for at minimere udgifterne til juridisk bistand. Beløbsgrænser for fri proces kan ses på nedennævnte links www.statsforvaltningen.dk.

Læs mere her

Advokatfirmaet Lone Horups valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Advokatfirmaet Lone Horup

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Advokatfirmaet Lone Horup findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ADVOKAT LONE DAMGAARD HORUP

CVR-nr:

15170476

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

01-10-1990

Ledelse/Administration
Lone Damgaard Horup

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

86175499

86 17 54 99

8617 5499

86 175 499