Om Allan Langbak ApS

Med mange års erfaring inden for tømrerfaget samt altid opdateret med det bedste værktøj og materialer kan vi tilbyde vores kunder en optimal ydelse i forbindelse med alt tømrerarbejde. Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, i Brønderslev og omegn. Så går De i byggetanker og søger en tømrermester med ovenstående kvaliteter, så kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Om os

Med mange års erfaring inden for tømrerfaget samt altid opdateret med det bedste værktøj og materialer kan vi tilbyde vores kunder en optimal ydelse i forbindelse med alt tømrerarbejde.

Vores kundekreds er alsidig og omfatter virksomheder, i brønderslev og omegn.

Allan Langbak Aps er en mindre virksomhed uden tung administration eller skiftende medarbejdere. Dette kommer vores kunder til fordel gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet i alt vores arbejde, en god dialog med den samme kontaktperson gennem hele byggeforløbet samt stor fleksibilitet.

Så går De i byggetanker og søger en tømrermester med ovenstående kvaliteter.

Vi tilbyder blandt andet:

Opsætning og montering af køkkener og bryggers:

Herunder montering af skabe, vask og køkkenelementer. Vi samarbejder med dygtige fagfolk i VVS branchen, hvilket betyder at du kan overlade det hele til os i en samlet løsning.

Omforandring, renovering og modernisering:

Vi løser alle typer renoveringsopgaver, store som små. Vi arbejder altid med respekt for bygningens oprindelige stil og arkitektur, så du opnår et flot og tilfredsstillende resultat.

Tag renovering og udskiftning:

Vi har erfaring med alle typer tagkonstruktioner, og kan tilbyde en lang række løsninger indenfor tagarbejde og renovering. Vi tilbyder en solid rådgivning, hele processen igennem, så vi sammen finder den løsning, der passer til dit hus.

Carporte og terrasseoverdækning:

Vi opfører carporte, hele terrasser og terrasseoverdækning, samt mange andre typer tilbygningsopgaver.

Kontakt os for mere information samt et godt og uforpligtende tilbud.

Billedgalleri

  • Allan Langbak ApS Tømrer, Brønderslev - 1
  • Allan Langbak ApS Tømrer, Brønderslev - 2
  • Allan Langbak ApS Tømrer, Brønderslev - 3
  • Allan Langbak ApS Tømrer, Brønderslev - 4
  • Allan Langbak ApS Tømrer, Brønderslev - 5
  • Allan Langbak ApS Tømrer, Brønderslev - 6
  • Allan Langbak ApS Tømrer, Brønderslev - 7

Bedømmelser om Allan Langbak ApS